Quote:
Originally Posted by nico
Güle güle kullan
sende eğer Too Faced'in Stalkerazzi adlı simli eyelinerı varsa onu Her Glitz'le kıyaslayabilir misin? Bir de Fun&Games allığı yanağına sürüp blogda resmini yayınlarsan çok sevinicem.
|
Dudagimdaki = Sweet Strawberry l/g
Tippy
Fun & Games (Tippy kadar belli olmuyor benim cildimde, gun isiginda da cekip koyacagim buraya)
Ustten asagi: MAC Kitty Power - TF Super Freak - MAC Her Glitz - TF Stalkerazzi
Quote:
Originally Posted by anguria
Çok gecikti ya bu sefer, neyse güle güle kullan
Oyy ne zevklidir şimdi yeni cicilerle oynamak.
Ben bütün yüzsüzlüğümle hepsini görmek istiyorum
Yalnız en çok fun&games ve spaced out benzerliğini merak ediyorum. Eğer spaced out sende varsa tabii, ki var olduğuna dair bir his var içimde.
|
Spaced Out - Fun & Games fotolarini cektim Anguria ancak gun isigind cekmek istiyorum cunku aralarindaki fark flashla hic anlasilmadi
Quote:
Originally Posted by nico
Çok fazla şey istiyorum sanırım ama eğer üşenmezsen Fun&Games'i sende olan MACin bir kaç şeftalimsi tondaki allığıyla kıyaslayabilir misin? HKnin swatch sayfasında bulamadım
|
Ayni sekilde bunu da gun isiginda cekecegim Nico.
Quote:
Originally Posted by jbid
pumpkin,
ben de bp'lar nc35'te hafif bir allik olarak kullanilabilir mi, yoksa sadece parlaklik mi veriyor, onu merak ediyorum.
bir de big bow yorumlarini bekliyorum, bu koleksiyondan en cok istedigim urun!
|
Jbid Tippy kesinlikle allik olarak kullanilabilir, Fun & Games de guzel bir isilti verir diye dusunuyorum. Benim rengim NC/NW15/N1, flash F&G'i biraz soluk gosterdi ama bende oldukca belli oluyor rengi. Yalniz birkac kat surmek gerekiyor yanaga.
Big Bow'u ben biraz daha kirmizimsi bekliyordum, ancak oldukca pembe, pembe-kirmizi simleri var. Biraz Fafi koleksiyonundan Fun & Games ruja benziyor simleri acisindan ancak bu daha pembe, F&G daha morumsu janjanliydi
Love Alert dazzleglass'in ruj versiyonu diyebilirim Big Bow icin. Zaten beraber cok guzel ve iddali duruyorlar dudakta.