cevaplarınız için teşekkürler.. bugün dayanamadım randevu saatinden yaklaşık 2 saat önce gittim ve haliyle mua'mı yerinde bulamadım ama daha tatlısıyla tanıştım, artık mua'm farklı
cult of cherry, overrich ve starflash koleksiyonlarını gördüm, cult of cherry bilimum lipglass ve lipstickleri denedim ama malesef hepsi bana koyu geldi, gerçekten pembemsi kırmızı bana hiç yakışmıyor o yüzden üzüle üzüle geri bıraktım. cherry blossom rengini görmüşsünüzdür açık pembe onu aldım sadece.
quadlardan tempting quad'ı çok beğendim, özellikle tempting rengi çok güzel.. ama zaten palet almıştım, tempting ve sharp ayrı refill olarak da satılıyor, o zaman quad'ı almiyim dedim, refilleri kendi paletime ekleticem ama mağazada refill kalmamış bi dahaki sefere kaldı.
starflash göz kalemlerini de ayrıca çok beğendim, hepsi çok güzel, iki renkli gibi bu kalemler (muhtemelen öncesinden biliyorsunuzdur, repromote ürünler oldukları için) ve şu anda raven var gözlerimde inanılmaz hoşuma gitti, orpheus ve raven için tekrar mac'e gidicem, orası kesin. aklınızda yoksa bile deneyin derim..
overrich pigmentlerini çok sevdim, ben pigment-far kullanmıyorum, kırk yılda bir aklıma eserse ancak.. overrichte birkaç rengi o kadar beğendim ki mua'cım acıdı sanırım sample verdi, koleksiyondan sample aldığıma (hayatım boyunca aldığım ilk mac sample'ım kendisi) çok sevindim
adını ise hatırlamıyorum, museum bronze sanırım. (blondes gold da olabilir, sawtchlara baktım ama anlayamadım)
bunun haricinde koleksiyonda olmayan 1-2 şey daha aldım ama mua, red she said koleksiyonunu aralıkta beklediklerini söyledi.. (umarım gerçekten erkenden gelir, dazzleglass istiyorumm)
nico, evet aynen öyle, yeni koleksiyondan ürünleri yüzünde deniyolar, tanıtımını yapıyorlar ve uygulama tekniklerini gösteriyorlar yani. beni her koleksiyonda arıyıp çağırıyorlar tanıtım için (yağlı müşteri hesabı
). parasız ama o kadar ürün denedikten sonra, hadi baaaay diyip çıkamıyorum ben, bi sürü şey alıyorum