Oooh Shiny! ~ Hello from Mediterranean! :)

Sound Of Vision

Well-known member
Hello everybody!
th_hello2.gif

I'm new here (obviously, since I'm posting here) and I found out about Spektra today (that is, yesterday, it's past midnight here) and I HAD TO register right away! I saw a link to this site in Eyeshadowsluts Livejournal community's memories (useful stuff/links/posts they put in 'memories' so you can have them on one place.)

So, I'm 21 yr old, from Croatia (need a map?
tong.gif
), Europe, student, in loooove with colors and shiny stuff.
th_thstars.gif
I always like learning new things.

I'm fair tanned, blue/green/grey eyes and blond hair (natural, thankyouverymuch) (if anyone knows tutorials for that combo, throw them this way!
greengrin.gif
)

I love tutorials and all other useful posts from Spektra's members!

Heh, I noticed MAC is all around (it's not so popular over here). I hope I'll get my hands on it and try it out one day...
graucho.gif

I hope soon I'll post my pics here and maybe even put something useful for others.
yes.gif

Ok, enough talking, I got carried away, you probably didn't need to know all that, heh.
whistle.gif

Cheers to all!
th_DANCE.gif

Tam
love.gif

closed.gif

BTW, you have awesome collection of smilies!! I had to stop myself from using them all!
tong.gif

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
Originally Posted by MAC_Whore
Drago mi je! Ja sam Jen. Govorim malo, ucim hrvatski.

Do videnhja!
winks.gif

Oh pozdrav! Nice! Are you Croatian origin or...?
th_DANCE.gif

winkiss.gif

MAC_Whore

Well-known member
Quote:
Originally Posted by Sound Of Vision
Oh pozdrav! Nice! Are you Croatian origin or...?
th_DANCE.gif

winkiss.gif

No, just an interest of mine.
winks.gif

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
Originally Posted by MAC_Whore
No, just an interest of mine.
winks.gif

Krasno!!
greengrin.gif
greengrin.gif
th_DANCE.gif
yahoo.gif
Keep it up! I'm amazed someone chose to study language from a culture so far from theirs, not from the same group (anglo, franchophone...), plus, Croatian is not easy. Most of the people in USA never heard of my country, lol. How did you get interested in it?
If you need any help feel free to ask!
yes.gif

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
Originally Posted by BeautyPsycho
Pozdrav!
smiles.gif
Ja sam inace iz Srbije, drago mi je da vidim komsinicu
greengrin.gif

Jao, neznam kako nisam vidila ovaj comment?!
th_dunno.gif
th_confused_new.gif
Od onih pustih notifications...uff, subscribe-a me na svaki koji nešto postam, pa sam ih počela malo prebzo brisati i biće propustila ovaj...
Drago mi je da nas ima više iz naše regije!
th_wink3.gif
Ima li još tko znaš li?

BeautyPsycho

Well-known member
th_DANCE.gif
I meni je drago!
Ne, nisam primetila nikog drugog... mozda ih i ima, ali se malo kriju...
sneaky.gif

Verujem da ce se naci neko, bilo bi mi drago!
th_happy1.gif

Sta ima u Hrvatskoj?

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
th_DANCE.gif
I meni je drago!
Ne, nisam primetila nikog drugog... mozda ih i ima, ali se malo kriju...
sneaky.gif

Verujem da ce se naci neko, bilo bi mi drago!
th_happy1.gif

Sta ima u Hrvatskoj?

Iako bude malo poseban osjećaj kada si unikat
tong.gif
i ja bi da nas ima više...kako si ti došla na Specktru? Ja sam inače internet manijak pa imam account svugdje, tako imam i livejournal i tamo sam doznala za specktru...

Šta ima u Hr? Osim prošlih izbora i kićenja ulica?
th_LMAO.gif
Ma evo meni hladno za popizdit, haha, tko bi rekao da je Mediteran...
JOJ da, ja zaboravila: zamisli, ja putujem za Beograd u nedjelju navečer! Baka mi tamo živi, nisam je dugo vidila. Prvo idem za Zagreb i onda put Bg-a...

Upravo sam gledala tvoje FOTD, da vidim jesam li ih prije vidila - jesam! Pa se sjećam da sam pomislila kako lijepe oči ima ženska!
yes.gif
heart.gif

BeautyPsycho

Well-known member
Hehehe hvala
blush-anim-cl.gif

Da, interesantno je biti jedinstven ali je jos lepse biti u drustvu ehhee..
friends.gif

Hmm... ja sam trazila nesto za sminku i MAC pa naisla na ovo... i onda malo po malo- "navukla" se hehe...

Jaoo pa lepo se provedi u Zagrebu i Beogradu.. i ja bi u te krajeve!
cry.gif
Zivim u USA, nisam tamo odavno bila...

Kada ces ti postovati neke fotkice?
graucho.gif
haha obozavam ovaj smajli...

E, ja sam Brankica.
peace2.gif

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
Hehehe hvala
blush-anim-cl.gif

Da, interesantno je biti jedinstven ali je jos lepse biti u drustvu ehhee..
friends.gif

Hmm... ja sam trazila nesto za sminku i MAC pa naisla na ovo... i onda malo po malo- "navukla" se hehe...

Jaoo pa lepo se provedi u Zagrebu i Beogradu.. i ja bi u te krajeve!
cry.gif
Zivim u USA, nisam tamo odavno bila...

Kada ces ti postovati neke fotkice?
graucho.gif
haha obozavam ovaj smajli...

E, ja sam Brankica.
peace2.gif

Hehehe, da,
grouphug2.gif

Ajoooj, ti si u USA, ja već mislila imat ću vezu iz Srbije da mi šalje MAC
ssad.gif
(jer sam vidila da ga koristiš pa mislila da ga imate, haha, mi ga još ovdje nemamo, ali dolazi za mjesec-dva, pa da probam i to čudo.)
Šta radiš u USA?
th_confused_new.gif

A jaaaaa... ću postati kada mi prođe herpes na usni, hahahaha
th_LMAO.gif
I ja volim taj
graucho.gif
smajli, imam ga na MSN-u ali pod 'koky' kao 'cocky', haha. Famozan je, totalni innuendo!
tong.gif
girl_devil.gif

Drago mi je, ja sam Tamara!
th_DANCE.gif
(i ovog volim!!)
th_star.gif

BeautyPsycho

Well-known member
Eeheheh awww... jadnicak, razbolela si se? Mrzim kad mi izadje groznica, onda je bolna a da ne spominjemo gadna...
th_rolleye0014.gif

MAC je dobar, nije savrsen (ume se malo preterati kad volis nesto), treba skontati sta odgovara za tebe, i koristiti pravu podlogu na ocima, jer senka (npr) sama od sebe ne opstane mnogo dugo.
th_dunno.gif

Ja ovde zivim, studiram i pomalo radim..
greengrin.gif
Cime se ti bavis?

Drago mi je Tamara!
th_shake2.gif
ok, zamisli da imam srecniji izraz na licu.

Koju ti sminku najcesce koristis?

Sound Of Vision

Well-known member
Quote:
Eeheheh awww... jadnicak, razbolela si se? Mrzim kad mi izadje groznica, onda je bolna a da ne spominjemo gadna...
th_rolleye0014.gif

MAC je dobar, nije savrsen (ume se malo preterati kad volis nesto), treba skontati sta odgovara za tebe, i koristiti pravu podlogu na ocima, jer senka (npr) sama od sebe ne opstane mnogo dugo.
th_dunno.gif

Ja ovde zivim, studiram i pomalo radim..
greengrin.gif
Cime se ti bavis?

Drago mi je Tamara!
th_shake2.gif

Koju ti sminku najcesce koristis?

Ma nisam toliko bolesna koliko stres - nevjerovatno: uvijek prije putovanja mi izađe! Kad sam prošli put išla kod bake imala sam 2! Jednu na donjoj drugu na gornjoj!! grrr
angry.gif
Sad sam još imala sreću jer sam počela stavljati onu kremu na vrijeme, čim sam osjetila da bubri usna. Tako da mi sad već prolazi, a izašla je prije 3 dana. Ovo je rekord, haha.
tong.gif

Ma sva ta fama oko MAC-a, pitam se kakav mora biti kad ima fan clubove naokolo...vidila sam cijene, nije baš jeftin.
nonono.gif
Još kad vidim kolike kolekcije neki imaju...
shockt.gif

Naravno, da moraš izabrati svoje boje, i od lošijeg sjenila će ti oči izgledati bolje ako imaš pravu boju. Šta ti vrijedi skupa marka kad neznaš nositi...
yes.gif

Quote:

th_LMAO.gif
E jesi me nasmijala sada...
th_LMAO.gif

Ja najčešće koristim Avon (susjeda mi prodaje pa mi je praktično a i povoljno), onda obožavam Bourjois i ArtDeco!!!! Imaju super stvari! Onda, Deborah, i sad sam počela Wet 'n' Wild i Essence, došli su u ovu jednu parfumeriju koja mi je blizu. Super su mi i sjenila or Arcancila...šta još...hmmmm, Pupa maskaru! Super je! I ovu jednu mladenačku liniju Manhattan.
Ajme baš sam kupila jučer eyeshadow base od ArtDeco-a! Tako da sad ima da stoji!
angry.gif
Njihova sjenila su isto super!

Ja sam studentica, tako da me faks skroz okupira...Voljela bih raditi nešto kreativno i putovati!! Živjeti! A nekako se osjećam umrtvljeno
ssad.gif

BeautyPsycho

Well-known member
Oo da.. niije mnogo jeftin, ali opet i od njega ima skuplje... brr.. nisam jos dovoljno bogata za sve to hahaa.. a ni za velike kolekcije...
th_dunno.gif
Ali malo po malo, nakupi se...
Stres, stres.. to i meni.. i jos malo neka gripa- fijuu..
thmbdn.gif
i ja sam koristila neku kremicu (mala a skupa) reko- ovo bolje nek' pomaze za ove pare!! hehehe...
th_LMAO.gif

Da,da.. i to si u pravu (Sto se boja tice) mada sam mislila na to da bez base, (bar na meni) sama senka ne traje dugo.. tako da..
girl_devil.gif

Cula sam za ArtDeco base ovde na sajtu, kazu da je dobra (ali nema da se kupi ovde) ... a W'n'W ima i ovde, jeftino je.. ne znam kako je tamo? Ne dozvoli da te oderu ehehe radije cu ti ja poslati
cutey.gif

PS. Sta studiras?

Sound Of Vision

Well-known member
Eh prestat ću quotati - to mi je navika sa drugih foruma, ako je topic dosta aktivan da se zna na koji odgovaraš ali na ovom nije gužva
tong.gif
Samo zauzimam mjesta, haha

Ovako, sam se uvijek volila igrati sa bojama i šminkati, samo što nisam bila skroz upućena u ispravne načine i trikove. Držala sam se jakih mono sjenila i olovki i maskare (maskara stvarno može instantno uljepšati oči!) i uvijek sam se pitala kako sve te žene rade one lijepe boje itd. Tako da sam tek nedavno zapravo vidjela što je sve potrebno za dobar izgled. Ma koje četkice, base..haha, nisam ja to ništa koristila. još kad sam ovdje vidila šta sve upotrijebe za neki 'jednostavan' izgled. Pa sam odlučila malo investirati i pokušati sama. Prva stvar koju sam uzela je taj ArtDeco base jer vidim da svi kažu da je base esencijalan, pa ajde probajmo. I kako sam ja inače volila ArtDeco, posebno sjenila, i još sam ovdje vidjela dobre recenzije za njega, kupila sam ga. (Još nisam probala, haha. Sada koristim novu olovku od Bourjouis koju sam kupila nedavno. Boja je FENOMENALNA!)

Idi na web stranicu od artdecoa - Artdeco Com. Ako ti šta treba ja ću ti poslati, jer neznam koliko im je dostava...od MAC-a je skupa pa se ne usuđujem naručivati, a kamoli ebay koji ima opaku proviziju...
thmbdn.gif

W 'n' W je relativno jeftin - recimo glitter je 17 kn to je 2ipo eura/3 dolara. Sjajilo oko 3 eura i tako. Nije skupo ali nemaju baš široku kolekciju i rijetko dobivaju nove zalihe. Čekala sam 2 mjeseca da dobiju novu pošiljku glittera...

Jel ti pomogla ta ekpensiv kremica?
tong.gif

Studiram sociologiju.