Oooh Shiny! ~ Hello from Mediterranean! :)

BeautyPsycho

Well-known member
Joj cuti, tako i ja isto... Pre bi mi olovka i maskara bilo sve... a onda sam videla sta sve treba, bas kao i ti..
smiles.gif
Polako, i ja sam pocetnik.. ali nije to nauka neka, iako ume biti zeznuto ehehehe
greengrin.gif
Samo polako, naucicemo ehehe...

Koju si boju olovke uzela? Ja posebno volim plave, zelenkaste (iako imam zelene oci) i to.. ne znam zasto ehhe
smiles.gif

U pravu si za maskaru, ja sam mascara-freak!
lol.gif
ne znam ni sama koliko ih imam i koliko sam ih probala... Spominjala si Pupa maskaru, nikad nisam ni cula za tu marku
th_dunno.gif

Eee pa jeste, mada sam davno imala groznicu.. ali je uspela oterati je za krace vreme eehhee..
smiles.gif

Ja studiram psihologiju.
th_crazy.gif

E bas smo se lepo raspricale...
th_hug.gif

Sound Of Vision

Well-known member
Jao meni je blokao kompjuter pa sam ga morala restartati i skenirati i tako dalje, pa tek sad odgovaram...

Hehe, sakupit ćemo mi svoju kolekciju, malo pomalo.
winks.gif
A nemožeš sjenčati i miješati boje ako nemaš više sjenila, i to kvalitetnih, tako da ti opet treba ako želiš raznolikost. A onda i četkice...uf.

Baš sam gledala ovu četku od ArtDecoa. Baš me zanima koliko dođe...
powder_brush_for_mineral_fo.jpg

Evo ti link za Pupu: Pupa :: Make-Up Moja najdraža maskara je Intensifier. Dođe oko 11-12 eura. Isplati se!
images%5CProducts%5C9%20-%20Intensifier%20-%20Extrablack%20Volume128_8_2007_9_44_45.JPG

Olovka je pink-ljubičasta, duochrome. Presijava se pod različlitom svjetlošću, FENOMENALNA za zelene oči! Ja imam sivo-plavo-zelene pa mi stoji raspon od žutih, smeđih, crvenih, narančastih i ljubičastih boja.

Ja bi taaaako htjela nositi zelena i plava sjenila, ona lijepa tirkizna i azurna ali kada stavim zeleno sjenilo izgledam bolesno i ubije moju boju očiju, a kad stavim plavo izgledam kao da imam šljivu na oku. Ko da sam dobila šakom...haha
Možda jednostavno krivu nijansu odabirem...
th_dunno.gif

Evo ti još neke meni drage marke
Deborah: Home
Bourjois Paris Cosmetics

Eto nas dvije društvenjakinje, ti liječi pojednice a ja ću društvo, hahaha.
tong.gif

Mi ćemo bome popunit ovaj thread...mislim se hoćemo li preć na PM...jer ostali nas ništa ne razumiju...

th_hug.gif