MAC in the Netherlands?

Corally

Well-known member
Ik lees ook altijd alleen maar goeie dingen over Beautybay. Heb er zelf ook bijna een keer besteld maar dan moet je met CC betalen en dat heb ik niet. Staat wel dat je met PP kan betalen maar dat is helemaal niet zo. Kreeg het niet voor elkaar. Kan weer een klein beetje zien dus hier is mijn Z-Palette:  Zal morgen even kijken of de kleuren een beetje over een komen want dat kan ik nu niet zien (zie nog steeds wazig en heb mega pupillen haha) Had vanmiddag ook al even wat uitgeprobeerd. De LaFemme blushers zijn wel heel erg poederig. En als je ze een beetje uit blend blijft er niet meer zoveel over op je wangen. Misschien dat het even moet wennen en je er mee om moet leren te gaan. Ik moest ook erg snel dus daar kan het ook aan liggen. Ik heb de roze op gehad maar heb er doordat er niet meer zoveel over bleef nog die van Cinema Secrets erover gedaan. Die van Cinema Secrets is fijner omdat hij wat romiger is? (of hoe je dat maar zegt) maar ben er erg blij mee. Mooie kleurtjes. En alles past precies in de palette! :D
Oh kak ik wilde dus met paypal betalen :| Ik kan m'n vader wel vragen om z'n cc maar hij vindt m'n make-up 'verslaving' al helemaal niks dus ik doe dat liever niet om gezeik te voorkomen. Balen zeg. Ik wil heel graag UD Ozone lip pencil bestellen maar er schijnt een maybelline dupe te zijn dus eerst maar kijken of we die hebben in onze schappen. Hehe zoals ik dacht past alles net! Ik heb tot nu toe alleen coral een keer gebruikt, moet de andere nog uitproberen. Ik dep m'n kwast heel lichtjes erin dus ik heb niet zoveel last van de poederigheid. Ik vind die blush linksonder mooi! Is die van LF of van CS?
 

MissHolland

Well-known member
Misschien dat PP wel vanaf een hoog bedrag kan? Volgens mij heb je dat ook wel eens op buitenlandse sites. Ik wou toen een oogschaduw palette van Urban Decay hebben. Die met 6 kleurtjes ofzo, volgens mij heet die Naked Basics? Maar dat lukte niet. Verschillende keren uit gelogd en alles opnieuw gedaan maar ik kon alleen met CC betalen. Toen had ik er nog iets bij gedaan maar kon nog steeds alleen met PP betalen. Terwijl volgens mij op die site wel een tekentje staat dat je kunt betalen met PP.

Die linksonder vind ik ook het mooiste, dat is Natural van SC. Ik dip mijn kwast er ook maar een heel klein beetje in en tap de losse poeder eraf. Maar had met het aanbrengen ook dat hij poederig was. Zal morgen die andere uit proberen :p
 

Corally

Well-known member
Misschien dat PP wel vanaf een hoog bedrag kan? Volgens mij heb je dat ook wel eens op buitenlandse sites. Ik wou toen een oogschaduw palette van Urban Decay hebben. Die met 6 kleurtjes ofzo, volgens mij heet die Naked Basics? Maar dat lukte niet. Verschillende keren uit gelogd en alles opnieuw gedaan maar ik kon alleen met CC betalen. Toen had ik er nog iets bij gedaan maar kon nog steeds alleen met PP betalen. Terwijl volgens mij op die site wel een tekentje staat dat je kunt betalen met PP. Die linksonder vind ik ook het mooiste, dat is Natural van SC. Ik dip mijn kwast er ook maar een heel klein beetje in en tap de losse poeder eraf. Maar had met het aanbrengen ook dat hij poederig was. Zal morgen die andere uit proberen :p
Ik heb net op de site gekeken: To pay with Paypal, your order must be over £35 and all the items in your basket must be in stock. If your order does not meet these two conditions, the option to pay with Paypal will not be available. Please note that payment via Paypal is not accepted for any orders with a delivery address within the U.S. For these orders, we will only accept payment by the standard debit and credit cards. For qualifying orders, the Paypal button will appear at the payment page - simply click the button to be redirected to Paypal to complete your transaction. Dus minimum van 35 pond voor paypal. Had liever dat er geen minimum was maar 35 pond is gemakkelijk te halen met al dat moois op de site. :D Hm vreemd, ik heb daar geen last van. :p
 

Ladyhawke

Well-known member
Oke thank ik wacht het nog even af :).

Zo leuk ik heb vandaag een tripje naar Parijs geboekt voor 2 dagen, ik ga over 2 weekjes! Lekker shoppen!! Als ik nog iets voor jullie kan meenemen van Sephora of een andere winkel (Kiko) let me know!
 

Corally

Well-known member
Oke thank ik wacht het nog even af :). Zo leuk ik heb vandaag een tripje naar Parijs geboekt voor 2 dagen, ik ga over 2 weekjes! Lekker shoppen!! Als ik nog iets voor jullie kan meenemen van Sephora of een andere winkel (Kiko) let me know!
Leuk zeg! :D En wat lief! Ik zou graag wat dingen van kiko willen hebben, wil het merk al zo lang uitproberen. En ik zag net dat kiko ook een Ozone dupe heeft hehe. Ga je met de trein of het vliegtuig?
 

Ladyhawke

Well-known member
Leuk zeg!
greengrin.gif
En wat lief! Ik zou graag wat dingen van kiko willen hebben, wil het merk al zo lang uitproberen. En ik zag net dat kiko ook een Ozone dupe heeft hehe. Ga je met de trein of het vliegtuig?
Ik ga met de trein, binnen 3 uur in Parijs :). Laat maar weten of ik iets kan meenemen van Kiko!
 

Corally

Well-known member
Leuk zeg! :D En wat lief! Ik zou graag wat dingen van kiko willen hebben, wil het merk al zo lang uitproberen. En ik zag net dat kiko ook een Ozone dupe heeft hehe. Ga je met de trein of het vliegtuig?
Ik ga met de trein, binnen 3 uur in Parijs :). Laat maar weten of ik iets kan meenemen van Kiko!
Lekker snel! Ik was de laatste keer ook met de trein maar volgens mij duurde het toen langer.. is ook zo'n 8 jaar geleden haha. Ik ken het merk niet zo goed dus ik ben al aan het rondkijken op de site en reviews aan het lezen hehe. Ik geef je m'n lijstje zo snel mogelijk. :D
 

Gatton

Well-known member
Veel plezier!

En Miss, wat fijn om te horen dat het goed gaat met je paard. Schrok een beetje toen ik het las. Diertjes zijn ons veel te lief!



Volgende week komt de nieuwe Catrice collectie hier in Zwolle! Heb stiekem mijn oogjes op de vernieuwde foundation, die nu niet zo matte meer is, een paar van de oogschaduws en een lipbalm! :)
En nog steeds ongeduldig voor mijn Sugarpill pakketje. :p Wanneer ik het vergeet komt hij vast binnen.
 

Corally

Well-known member
Veel plezier!  En Miss, wat fijn om te horen dat het goed gaat met je paard. Schrok een beetje toen ik het las. Diertjes zijn ons veel te lief! Volgende week komt de nieuwe Catrice collectie hier in Zwolle! Heb stiekem mijn oogjes op de vernieuwde foundation, die nu niet zo matte meer is, een paar van de oogschaduws en een lipbalm! :) En nog steeds ongeduldig voor mijn Sugarpill pakketje. :p Wanneer ik het vergeet komt hij vast binnen.
Ah nee hè, is de All Matt niet zo mat als Infinite Matt? :( Soms krijg ik ook een pakketje binnen met mijn naam erop en ik weet dan niet eens wat erin zit hahaha. :lol:
 

MACerette

Well-known member
Heeft iemand van jullie wel eens bij BeautyBay besteld? Ik heb vorige week zondag het Pretty Rebel palette van Too Faced besteld maar ik heb nog niks binnen.. Het moet vanuit de UK komen.
Ik heb 2x besteld bij Beauty Bay en ben erg tevreden. Ik heb met paypal betaald. Als je voor 100 euro of meer besteld heb je het 2 dagen erna al in huis. De 1e bestelling deed ik samen met een collega en een week daarna nog een keer zelf. Ik ga nog wel vaker bestellen bij bb.
 

Corally

Well-known member
Hij ziet er idd wat minder mat uit en ik vind hem er ook wat minder mooi uitzien. Jammer! Ik denk dat ik 'm alsnog wel wil uitproberen als er weer 50% korting is. Ik vond trouwens vanmiddag de Maybelline dupe van UD Ozone, had niet verwacht dat we die in onze schappen hebben. :lol: Ze waren wel allemaal gebruikt blegh. Ik heb vandaag de Ben Nye contour powder uitgeprobeerd en die is volgens mij nog poederiger dan LF blushes, maar het is wel een mooie/goede kleur om te contouren. Heb ook de LF blush Peach uitgeprobeerd en die is ook heel mooi. :D Edit: Ik lees net dat Gosh bij veel Kruidvat(ten?) weggaat en dat MUA in de plaats komt. Leeuuk! :flower: Nu nog Sleek, Barry M, Avon, Collection en Soap & Glory, dan ben ik helemaal happy lol. :haha:
 

Ladyhawke

Well-known member
Ik heb mijn Too Faced palette binnen en hij is zo mooi! Zal kijken of ik morgen wat foto's kan posten. Kan niet wachten om hem te gebruiken
eyelove.gif
 

Pinkdollface

Well-known member
Ik heb mijn Too Faced palette binnen en hij is zo mooi! Zal kijken of ik morgen wat foto's kan posten. Kan niet wachten om hem te gebruiken
eyelove.gif
Dat Too Faced palette lijkt me ook heel mooi, dus ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Ik denk alleen dat ik het meeste wel kan dupen, maar ik vind palletjes altijd zo handig.
 

Ladyhawke

Well-known member
Ik heb wat foto's gemaakt vanochtend. Ik heb pas 1 look geprobeerd en de oogschaduws zijn heel zacht en super gepigmenteerd! Ben er heel erg blij mee, er zitten kleurtjes bij die ik nog niet heb in mijn stash, zoals de donkerblauwe en de zwarte met heel mooie glitter, en de roze oogschaduw.



Nog wat swatches:

 

Gatton

Well-known member
Nou, ze hebben mijn pakketje geprobeerd af te leveren! Zit nu alleen wel een beetje te twijfelen over wat er gaat gebeuren, want normaal gesproken leveren ze het gewoon bij mijn buren af, maar ditmaal komen ze het gewoon morgen weer af leveren. :/ Er staat alleen geen "voor de zending is een bedrag van ... verschuldigd" aangekruist. Grrr doe dat wel even als het moet, dan weet ik dat ik geld er bij moet halen.
 
Top