MAC in the Netherlands?

Corally

Well-known member
Coralli, bevalt de pearl wand? Die staat ook nog op mijn wish list :) Jammer dat Rimmel een roze ondertoon heeft. Ik ben laatst in de drogist ook bij alle foundations lang gegaan om te zien of er een lichte kleur bij zat maar echt alle lichte foundations hadden een roze ondertoon (en waren ook veel te donker) Was geen een met een gele ondertoon. Misschien zijn die er wel in wat donkedere kleuren. Die van Bourjois Healthy mix heet die volgens mij heeft wel een gele ondertoon en is een ontzettend fijne foundation. Is voor mij mijn zomer foundation voor als ik echt bruin ben. Dan kan ik de lichtste kleur gebruiken hihi. Gaat een van jullie ook nog iets van de Riri Holiday collectie kopen? Ik vind Bad Girl Riri erg mooi op Temptalia haar swatches maar bij Beautyzine en Karin lijkt hij weer heel anders en spreekt hij mij minder aan... dus nog even swatches afwachten. Binnenkort ga ik een workshop bij MAC doen! Super veel zin in. Ben benieuwd wat we allemaal gaan leren.
123 perfect van Bourjois heeft ook een gele ondertoon maar die zal denk ik te donker zijn voor je. Ik zit nu zelf rond de NC20 en de kleur is perfect. Healthy Mix heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd maar kan hij wel tegen de vette huid dan? Dat is de reden waarom ik 'm nog steeds niet heb gekocht. Maar op zich lijkt het voor mij wel een fijne winterfoundation. Ik ga niks van RiRi Holiday kopen, maar wel heel veel van PC en MN. :D Duurt alleen nog zolang voordat ze uitkomen. D: Ik heb de pearl wand nog maar 1 keer gebruikt en ik vind 'm best lastig. Maar ik had mijn haar ook nog nooit eerder zelf gekruld haha. En mijn haar is nu heel dik en heel lang (ben zo lang niet naar de kapper geweest..) dus het was lastig om goede controle krijgen over mijn haar met het krullen/haar verdelen en ik had mijn handen een paar keer bijna verbrand (door het handschoentje heen) omdat ik de puntjes op de raarste manieren moest vasthouden. Máár de krullen bleven er mooi inzitten, op dag 2 had ik ook nog krullen/golven en op dag 3 had ik ook nog golven in m'n haar. Ik had niet eens mousse erin gedaan, alleen een beetje haarspray. Ik denk dat als ik een knipbeurt heb gehad en ik er een paar keer mee oefen dat de pearl wand heel makkelijk in gebruik is want volgens mij is mijn haar nu meer het probleem. :p
 

MissHolland

Well-known member
Gatton, ja jammer dat die swatches zo verschillend zijn. Daarom twijfel ik ook nog haha.

Corally, mijn huid lijkt van iedere foundation erg vet te worden. Volgens mij maakt het niet zoveel uit. Zelfs die velvet mat+ foundation werd mijn hoofd erg vet van. Bourjois is veel te donker voor mij dus dat gaat hem niet worden haha. Wel gaaf dat de pearl wand de krullen zo lang in je haar laat zitten! Het krullen ziet er zo makkelijk uit op filmpjes maar volgens mij is het wel echt iets waar je een handigheid in moet krijgen.

De MN collectie lijkt me ook wel gaaf maar heb nog nooit eerder een ED product gehad. Is het poeder en glimmend of valt dat wel mee? Ik hou wel heel erg van nude kleuren.. Jammer dat hij op het einde van de maand uit komt gezien we op de helft die workshop bij MAC hebben. Precies op de dag dat Riri uit komt zie ik net (tenminste als hij bij ons op de zelfde dag uit komt) alleen zijn wij er pas in de avond dus zal wel online moeten kopen ben ik bang :p
 

Corally

Well-known member
Hm oké. Ik moet toch altijd wel een (soort) matte foundation gebruiken anders glim ik 10x erger. Het ziet er idd erg makkelijk uit op film maar het viel me tegen hoor haha. Maar het is voornamelijk moeilijk om je haar op het dikste gedeelte te laten zitten (ik heb ook heel glad haar) want het schuift heel makkelijk naar het kleine puntje en het is moeilijk om je puntjes er goed om heen te krijgen (als je het niet goed doet krijg je van die rare knikjes in je puntjes). Maar na een paar keer oefenen moet het volgens mij echt wel te doen zijn hoor. En ik denk dat als ik mousse gebruik en mijn haar minder zwaar is (knipbeurt) dat de krullen er nog veel beter in blijven zitten. MN komt pas in januari in NL uit! Net als PC. ED skinfinishes zijn glimmend (maar ze blenden heel mooi in de huid) en oogschaduws ook, blushes glimmen als het goed is niet zo erg (ik heb er nog geen). Was vanmiddag nog in Amsterdam. Met heel veel moeite de Pro Store/Douglas voorbij gelopen.. anders heb ik geen geld meer voor mijn cp haha! Ben ook even langs Flormar geweest, ze hebben echt zulke mooie 'msfs'. Als ik weer geld heb dan ga ik zeker wat proberen. :D
 

Corally

Well-known member
Ik weet niet of PC echt naar NL komt maar als het zo is dan komt hij in januari uit. Ik heb een CP voor PC en MN dus ik maak me er nu een stuk minder druk om. :p Roze staat je leuk. :D
 

Gatton

Well-known member
Thanks ladies! Ben ik nou scheel geworden? Ik kan de Retro Mattes niet meer vinden wanneer ik in de winkel ben, nog niet naar gevraagd, maar zag ze niet in de Douglas of de pro store..
 

Ladyhawke

Well-known member
Alle lipsticks van de laatste Rihanna collectie staan weer online! Ik zocht op 'riri woo' en ik kreeg toen de lipsticks en pencils :). Voor als iemand er nog 1 wil ;)
 

Ladyhawke

Well-known member
Thanks ladies! Ben ik nou scheel geworden? Ik kan de Retro Mattes niet meer vinden wanneer ik in de winkel ben, nog niet naar gevraagd, maar zag ze niet in de Douglas of de pro store..
Ik zag vandaag alleen Dangerous bij de mac counter... Verder geen 1
 

MissHolland

Well-known member
Thanks Ladyhawke, heb het aan iemand door gegeven die al heel lang RiriWoo wou maar telkens net te laat was. Ze heeft hem nu kunnen kopen. Heb zelf net mijn geld aan nieuwe kleding uit gegeven. Had anders graag ttt en nude willen hebben.
 

Pinkdollface

Well-known member
Dus dan was de informatie dat alles permanent zou zijn bs...
Runway Hit, Steady Going en Fixed on Drama zijn LE, maar dat is nooit in het updateboek aangepast, dus weten ze dat niet bij de counters/store. Als de rest nu niet te vinden is, komt dat waarschijnlijk doordat het even duurt voordat de voorraad weer is aangevuld.
 

Corally

Well-known member
Pff weer gezeik met m'n laptop. Ik heb sinds vorige week vrijdag opeens geen internet meer en het lag niet aan de router. Van alles geprobeerd, zelfs laptop weer teruggebracht naar het 1e opstartpunt, gekloot met de router, driver van m'n netwerkadapter geüpdate.. Ik ga morgen na school maar naar een computerzaakje en hopen dat zij weten waar het aan ligt.. en snel (en voor een klein bedrag) kunnen fixen als ze het probleem überhaupt kunnen vinden want ik ben best wel een nerd als het om computers gaat en ik heb echt alles geprobeerd. Hij zegt soms dat ik verbonden ben maar vervolgens heb ik geen internet. :pooh: En het is idd vaker zo dat het een tijd duurt voordat de voorraad wordt aangevuld. Edit: Ik heb als het goed is (na nog meer gekloot) eindelijk internet. O___O Ik moet vroeg op dus ik hoop dat het morgen ook nog steeds werkt. :p Edit: M'n laptop detecteert de router nu dus bijna nooit (ik zit normaal boven) en ik had altijd perfect internet (en internet op m'n vaders computer, staat vlakbij de router, is ook iets slechter geworden) dus ik denk dat de router het niet zo goed meer doet. Ben bang dat m'n vader of een nieuwe router moet kopen of kabels moet trekken naar m'n slaapkamer want als ik naast de router zit dan heb ik redelijk goed internet (wel minder dan voorheen) en op m'n kamer niks! Nu ik beneden zit brand het 'internet' lichtje ook van de router en als ik boven zit niet....Ok nvm, ik heb weer geen internet T_T
 

rooocelle

Well-known member
Ben nieuw hier, maar super blij dat ik mede Nederlanders heb gevonden op Specktra. Ik skip de hele Riri collectie, ik vind het allemaal niet bijzonder genoeg. Pleasure Bomb is op zich wel mooi, maar dan zou ik hem alleen maar halen voor de LE packaging. Ik spaar m'n geld voor Punk Couture.
 

MissHolland

Well-known member
Ladyhawke, ga jij nog wat halen? Ik wil heeeel graag Bad Girl Riri! Super mooie (simpele) kleur. Wil er eigenlijk meteen een BU voor kopen in de hoop dat hij mooi staat. Twijfel alleen of ik dinsdag (mocht het online lukken en ik niet te laat zijn..) meteen 2 ga doen of dat ik eerst een doe.. Ik heb donderdag wanneer de collectie in de winkels uit komen een workshop bij MAC. Maar daar gaan we pas laat op de dag heen omdat de workshop savonds begint. Moet niet zijn dat dan alles weg is natuurlijk.

Zijn jullie al eens naar NewCastle geweest te shoppen? Heb met mijn zusje en mini cruise gekocht op vakantie veilingen voor 55 euro :p metrocentre schijnt leuk te shoppen zijn. We gaan eind Januari er naar toe.

Welkom Pooocelle!
 

Pinkdollface

Well-known member
Ben nieuw hier, maar super blij dat ik mede Nederlanders heb gevonden op Specktra. Ik skip de hele Riri collectie, ik vind het allemaal niet bijzonder genoeg. Pleasure Bomb is op zich wel mooi, maar dan zou ik hem alleen maar halen voor de LE packaging. Ik spaar m'n geld voor Punk Couture.
Welkom bij de club
wavey.gif
 

Ladyhawke

Well-known member
Ja mij lijkt Bad Girl RiRi ook een hele mooi nude achtige kleur. Ik heb nog geen nude kleurtjes in mijn bezit dus ik denk dat ik voor Bad Girl RiRi ga en ik denk niet dat ik me kan bedwingen om nog een RiRi Woo in mijn mandje te doen haha. Gewoon de meest perfecte kleur rood ooit. Pleasure Bomb lijkt wat mij betreft te veel op Impassioned dus die sla ik over,

Trouwens ik was vorige week in Dusseldorf en ik ging uiteraard even langs Kiko, en ik had het met het meisje erover dat daar werkt dat ik het zo jammer vind dat er geen Kiko in Nederland is, en toen zei ze ja waarschijnlijk in het voorjaar van 2014 komt er 1 naar Nederland!! Ze wist nog niet welke stad, maar ik raad Amsterdam of Rotterdam. Ik ging thuis gelijk googelen maar kon er geen informatie over vinden, maar ze zal het toch niet verzinnen haha. Dus waarschijnlijk komt er een Kiko een Nederland! :D Hopelijk dat dit wel goed gaat lopen, dus niet zoals Inglot en Sephora.

Wat vinden jullie trouwens van Fix+? Mijne is nu op en ik moet zeggen ik mis het wel in mijn routine om het poederige eraf te halen als ik foundation gebruik, alleen vind ik de verpakking minder fijn. Weten jullie een alternatief? Of moet ik toch maar weer Fix+ bestellen haha.
 

rooocelle

Well-known member
Ik heb me bedacht en ga toch Bad Girl Riri halen. Hoop alleen dat hij me niet zo dood laat lijken als Nude van de vorige. Ben nc30, wat denken jullie? Gewoon online halen of wachten en uitproberen in de winkel?
 
Top