MAC in Turkey

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
Originally Posted by anguria
Brunette MSF
Blonde MSF
Redhead MSF
165 brush
226 brush
214 brush

Kesin! Marquise d’ de kesin gibi gerçi, onun rengini çok beğendim.

Diğerlerine hala bakıyorum karar veremedim, bön bön bakıyorum henüz :S

@Pumpkin - 2 minik soru
smiles.gif
NC NW kaçsın sen? Seçtiklerine bakıyorum da karar vermeye çalışıyorum.
Bir de What a Dame mi yoksa Spectacle mi daha güzel? Eline geçtilerse tabi. İkisinden birini alıcam ama henüz karar veremedim. Gerçi ambalajı hiç sevmedim, sadece koleksiyon ruhuna birini alıp kenara koyucam o kadar.

anguria ben NC/NW15/N1 kullaniyorum, MSF Natural'da da Light Medium kullaniyorum. oldukca acik tenliyim ama sansim neutral olmamda, her renk gidiyor
smiles.gif
.

acikcasi, What a Dame de Spectacle da gereksiz. biliyorsundur zaten ustu sadece isiltili, alti bildigin pressed powder. ben What a Dame'i daha orjinal buldum, oburu acik pembe, eminim bir suru benzer pudra/alligimiz vardir hepimizin. koleksiyon degeri disinda bence kararsizsan alma bunlari.

nico

Well-known member
Anguria blogunu çok beğendim.Sonunda okumaya değer Türkçe bir makyajla ilgili bir blog bulduğuma sevindim
smiles.gif
Bu arada pigment sampleımı satıyorsun sen?

nico

Well-known member
BBR'den maalesef çok şey beğendim istediklerimin hepsini almaya kalksam yaklaşık 400 TL tutucak gibi o yüzden kısmaya çalışcam.MSFlerde çok güzel ama el yakıyor.Amerika'dan alma fırsatımda yok maalesef
ssad.gif
(gerçi dolar bu kadar artınca pek manası da kalmadı)
Bu listemin kısılmamış hali
cutey.gif
Bir kaçını eliycem koleksiyonu görünce
E/s: 100 Strokes,Flip,Henna,Top Knot
MSF:Blonde,Redhead
Brush:226
L/s:All's Fair
L/g:Strawberry Blonde,Quick Tease
Dame Edna koleksiyonunu pek beğenmedim ama rujlarının ambalajı yüzünden bir ruj alasım geliyor
cutey.gif

Bu arada 226 nolu fırçayı burada tahminen kaça satarlar?

anguria

Well-known member
Quote:
Originally Posted by pumpkincraze
anguria ben NC/NW15/N1 kullaniyorum, MSF Natural'da da Light Medium kullaniyorum. oldukca acik tenliyim ama sansim neutral olmamda, her renk gidiyor
smiles.gif
.

acikcasi, What a Dame de Spectacle da gereksiz. biliyorsundur zaten ustu sadece isiltili, alti bildigin pressed powder. ben What a Dame'i daha orjinal buldum, oburu acik pembe, eminim bir suru benzer pudra/alligimiz vardir hepimizin. koleksiyon degeri disinda bence kararsizsan alma bunlari.

Tüh oldukça farklıyız, NC30um ben :S

Evet tamamen koleksiyon mantığıyla alıcam ama bari en yine de güzeli olsun dedim
smiles.gif
Pembe olan sanırım Alpha Girl gibiymiş, ben onu aldığım gibi satmıştım, hiç belli olmamıştı bende. What a Dame olsun o zaman, çok teşekkür. Aslında triolardan birini alıp onları da saklayabilirim ama onlarda rezalet duruyor ya
nonono.gif

Quote:
Originally Posted by nico
Anguria blogunu çok beğendim.Sonunda okumaya değer Türkçe bir makyajla ilgili bir blog bulduğuma sevindim
smiles.gif

Teşekkür ederim Nico, inş zamanla artar kozmetik blogları çok keyifli olur, ciddi bir açık var çünkü bizde. Evet pigment sample da satıyorum.

#226 bence 55-60 civarını rahat bulur
ssad.gif

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
BBR'den maalesef çok şey beğendim istediklerimin hepsini almaya kalksam yaklaşık 400 TL tutucak gibi o yüzden kısmaya çalışcam.MSFlerde çok güzel ama el yakıyor.Amerika'dan alma fırsatımda yok maalesef
ssad.gif
(gerçi dolar bu kadar artınca pek manası da kalmadı)

Bu listemin kısılmamış hali
cutey.gif
Bir kaçını eliycem koleksiyonu görünce
E/s: 100 Strokes,Flip,Henna,Top Knot
MSF:Blonde,Redhead
Brush:226
L/s:All's Fair
L/g:Strawberry Blonde,Quick Tease
Dame Edna koleksiyonunu pek beğenmedim ama rujlarının ambalajı yüzünden bir ruj alasım geliyor
cutey.gif

Bu arada 226 nolu fırçayı burada tahminen kaça satarlar?

Nico ben butun aldiklarima $500 verdim. keske sen de su Live Journal'a fln uye olsan da CP (custom purchase) oneren kisilere versen siparsini, inan daha ucuza geliyor. tek tehlike gumruk
yes.gif

son haberlere gore Henna Sumptuous Olive ile ayniymis.

ben de anguria gibi dusunuyorum, 50-60 arasi olur firca bence de.

Quote:
smiles.gif

Quote:

Teşekkür ederim Nico, inş zamanla artar kozmetik blogları çok keyifli olur, ciddi bir açık var çünkü bizde.

Anguria ben de blogunu cok seviyorum. eger guest blogger almak istersen ben seve seve yardimci olurum
thmbup.gif
eminim koleksiyonumuzu toplarsak bir kac MAC magzasi eder
yes.gif

anguria

Well-known member
Kızlar kamera şakası mı bu? Sabah sabah içtiğim kahve boğazımda kaldı. MACde herşey %25 off!!!!! Allahım denedim önce şaka fln sandım, hakikatende indirimi verdi.
mac_haul.gif
mac_haul.gif
Tutmayın beni bugün ve özellikle yarın!!! Hala inanıyorum, ciddi di mi bu??? oy oy oyyy.

Quote:
Originally Posted by pumpkincraze

Anguria ben de blogunu cok seviyorum. eger guest blogger almak istersen ben seve seve yardimci olurum
thmbup.gif
eminim koleksiyonumuzu toplarsak bir kac MAC magzasi eder
yes.gif

Yaa teşekkür ederim ne iyi olur
yahoo.gif
Bence sen de bir blog olayına girsen çok çok iyi olur, gerçekten çok zevkli, insanın kafası dağılıyor, hele bir de ilgi alanı olunca daha eğlenceli tabii, zaten sende ciddi bir blog kapasitesi çok rahat var. Hem doğru söylüyosun ikimiz birleşsek şöyle bir taksim pro açarız heralde
th_LMAO.gif

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
Kızlar kamera şakası mı bu? Sabah sabah içtiğim kahve boğazımda kaldı. MACde herşey %25 off!!!!! Allahım denedim önce şaka fln sandım, hakikatende indirimi verdi.
mac_haul.gif
mac_haul.gif
Tutmayın beni bugün ve özellikle yarın!!! Hala inanıyorum, ciddi di mi bu??? oy oy oyyy.

tabii ki! ben ihtiyacim olan ve/veya istedigim herseyi alirim, 2 gun sonra MAC indirime girer. harika!
th_dunno.gif

simdi baktim da online'mis indirim
greengrin.gif

Marjolaine

Well-known member
Evet online siparişte 8 ocak'a kadar, viva glam hariç tüm ürünlerde %25 indirim var, kodu MACFF9.

Specktranın yeni sistemine sinir oluyorum, mesajlar bir görünüyo bir görünmüyo

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
Originally Posted by Marjolaine
Specktranın yeni sistemine sinir oluyorum, mesajlar bir görünüyo bir görünmüyo

bana da aynisi oluyor Marjolaine. hakikaten cok sinir.

ben de hemen bana CP yapacak olan kisiye mail attim, siparisimi online verecek ve paranin ustunu iade edecek!
yahoo.gif

anguria

Well-known member
Ya bu site resmen kafayı yedi.

Neyse ben ilk siparişimi verdim, tabiki fırça aldım yine, zaten başka bişey alsam şaşardım kendime.

BBRi indirim zamanı satışa çıkartabileceklerine inanmıyorum. Sabah heyecan yapmıştım ama zannetmiyorum hiç. Neyse en azından uzun zamandır almak istediğim bikaç parça fırçayı indirimli almış oldum.

Herkes fırçalara yüklenmiş durumda zaten ama nedense fırçalar değil fondötenler sold out oldu. 187 ne zaman sold out damgası yicek çok merak ediyorum.

VespaGirL

Member
Anguria;
Blog çok güzel şu ana kadar gördüğüm en kapsamlı en okunabilir türkçe makyaj blogu...
th_DANCE.gif

Hep yaz...
winkiss.gif

pumpkincraze

Well-known member
cok alakasiz olabilir simdi MAC'le ilgili degil cunku ama 1 Ocak'ta Coastal Scents'den 4 palet almistim. iki ayri order olarak almistim plateleri, ikisi de bugun elime ulasti. gumruk sorunu yasamadim, cok saglam paketlenmislerdi, kirik dokuk bir sey yok. siparis vermeyi dusunurseniz tavsiye ederim. simdi bir de firca siparisi verecegim ordan, umarim ayni hizla ve ozenle elime ulasir.

anguria

Well-known member
Quote:
Originally Posted by VespaGirL
Anguria;
Blog çok güzel şu ana kadar gördüğüm en kapsamlı en okunabilir türkçe makyaj blogu...
th_DANCE.gif

Hep yaz...
winkiss.gif

Teşekkür ederim Vespa
blush-anim-cl.gif

------------

Kalite nasıl pumpkin? Bana nedense hep 3-5 kuruş para veya ürün için youtubecu şişirmesi gibi geliyor ürünleri. Hakkaten değer mi merak ettim? MACle kıyaslarsan falan?

Marjolaine

Well-known member
pumpkin USPS priority ile mi aldın? çünkü benim priority ile aldığım siparişim kaç haftadır ptt'de sürünüyor, Türkiye'ye gelmesi bile daha kolay oldu nerdeyse.. Ama ben aynı paket içinde 4 tane palet aldım belki de ondandır
ssad.gif

kızlar ben de dayanamadım %25 indirimden dame edna ruj ve glosslardan aldım, ne zamandır istediğim studio tech fondoten ve brow seti de aldım, yaklaşık 80 dolarlık paket 60 dolara geldi, çok güzel oldu :p Türkiye'den alsam yaklaşık 150 tl tutuyordu.
yahoo.gif

pumpkincraze

Well-known member
@Anguria, bence allik paleti guzel, renkler pigmented ve benden koyu tenli olanlar icin de kullanisli. contour paleti guzel, kocaman her renk. contour rengi bayagi koyu ama ben 109'un ucuyla aldigimda bir sorun yaratmadi yuzumde. 26lik combo paletin farlari cok guzel. Velxue Pearl'ler gibi yumusak ve bol isiltili degiller ama bircok Frost'dan daha yumusaklar. bugun kullandim oyle birkac kat surmem gerekmedi. alliklari ise bu paletin cok basarili degil bence, biraz chalky sanki, biraz da koyu benim icin. 28lik neutral far paletinin farlari guzel ama daha cok Satin gibiler. ben de cok mat kahve tonlari guzel durmuyor, yorgun ve solgun gosteriyor, bu farlar arasinda Satin ve Frost karisik genelde. genel baktigimizda aldigima pisman degilim, ben de uyduruk birsey cikacak diye cok endise etmistim ama fiyata gore oldukca basarili.

@Marjolaine, ben first class shipping'le aldim, her zaman priority'den once geliyor first class, tracking fln olmayinca. insallah gumruk tutmamistir, kutulari kocaman kocaman cunku, ici de kagit ve iri bubble-wrap dolu, rahat 2 cift ayakkabi sigacak buyuklukteler.

nico

Well-known member
Dün Love Alert dazzleglassı aldım ,34 Liraymış
WTF2.gif
.Rujlardan bile daha pahalı MAC sapıtmış

anguria

Well-known member
34ytl olduğuna şükret Nico, rujlar yurdışında 14$,dazzleglasslar 17.5$. Gayet insaflı bir çeviri yapmışlar aslında. Artık yurtdışından getirmeye bile değmiyor. Bir dazzleglass almaya kalksan tax ve kargoyla birlikte yaklaşık 20$ı buluyor maliyeti, ki bu da 31-32ytl yapıyor zaten. Ben artık burdan alışverişe de ağırlık vermeye başlıcam gibi görünüyor.

pumpkincraze

Well-known member
ben de her ne kadar siparis verip amerika'dan getirtsem de hic birsey magzadan aldiginda hissettigin o anlik mutlulugu ve elde etmenin dayanilmaz hafifligiyle kiyaslanamaz.

Dame Edna ve Chill'i indirimli olarak web sitesinden alinca, BBR siparisimi Peroxide l/g'u da ekledim. umarim Barbie'deki Sweetness gibidir.

Latest posts