MAC in Turkey

ebvata

Well-known member
nico,perşembe yani yarın Taksim mac de makyaj eğitimi var 4-6-8 kişilik gruplarda 120 ytl/ürün alma kuponu veriliyor.Belki işine yarar bu bilgi
yes.gif

Dinniko

Member
Kesin tanıyorum yazdıklarınızdan kimin kim olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama tabbiki bi kesinliği yok akmerkez havuz üzerinde olandan bahsediyorsun sanırım mac tenique ewet o da 120 ytl di karşığında 120 ytl lik alışveriş yapılıyordu taksim mağazda olanda mac-in mode aslında size lessonu öneririm 90 dakika sürüyo direkt makyajı mua'yla beraber yapıyosunuz ve gerçekten çok başarılı bizim mağazdan lessona demet ve cüneyt giriyo sadece fiyatı 160 ytl ama 160 ytl'lik alışveriş yapıyosunuz mac tecnique yakın bi :tarihte olurmu bilmiyorum ama olursa muhakkak hbr veririm kızlar
smiles.gif
))))

dream

Active member
Quote:
Originally Posted by nico
^hoşgeldin dinniko
dream, bu arada piyasadan kalkıcak olan ürünleri napıyorsunuz? satılmasını mı bekliyorsunuz yoksa geri mi yolluyorsunuz? hala sharkskin i almadım

discontinue olan ürünleri testerları ile birlikte göndereli 2 hafta olacak nerdeyse
smiles.gif
satılması beklenmiyor malesef
ssad.gif
eager gitti snowgirl gitti sweet william pp si gitti
ssad.gif
üzücü bir gündü onları yerlerinden kaldırmak

dream

Active member
Quote:
kızlar liste bozar beni, spontane yaşarım ben
th_LMAO.gif
eninde sonunda bütün mağazayı alcam nasıl olsa
greengrin.gif
mac_addict.gif

bu arada partiye gelmeyi çok isterim ama vize haftam ve istinye bana çok uzak,şu an bilmiyorum yani
ssad.gif
dream seninle tanışmayı da isterdim
smiles.gif

vizeye şimdi çalış
smiles.gif
Dinlenmek herkesin hakkı:p

dream

Active member
Quote:
Originally Posted by Dinniko
Geçmişte yazılanların hepsini okudum bu arada partide olmak istiyorum benide sizlerden kabul ederseniz
yes.gif
bende bu arada macte 2 saat kalmıyorum ya 8 saat yada 12 saat kalıyorum çünkü ben akmerkezde çalışıyorum yani bi mua'yım bi kaçını tanıdığımı düşünüyorum ben mac türkiyeye geldiğinden beri macteyim gerçekten bu site aranızdan biri tarafında defalarca önerilmişti ama bi türlü gelemedin bunun için handeye yeniden ve yine teşekkür ederim......

Rica ederiz efendim beklioruz c.tesi günü
smiles.gif

Hangi mua olduğunuzu öğrenebilirmiyim:p

Dinniko

Member
Quote:
Originally Posted by dream
Rica ederiz efendim beklioruz c.tesi günü
smiles.gif

Hangi mua olduğunuzu öğrenebilirmiyim:p

mağaza müdür yardımcına sor
th_DANCE.gif

nico

Well-known member
bu MAC'in glitter eyelinerları vardı.onlar piyasadan mı kalktı ? sitesinde yok mağazalarda da göremedim

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
bu MAC'in glitter eyelinerları vardı.onlar piyasadan mı kalktı ? sitesinde yok mağazalarda da göremedim

glitterliner'lar hep koleksiyon urunu olarak geliyordu. sanirim en yakin olarak Hello Kitty'de var.

nico

Well-known member
Quote:
Originally Posted by VespaGirL
Merhaba... Ben şunu sormak istiyorum... Ürünlerin ömürleri ne kadar acaba?

kremimsi ve sıvı ürünlerin ömrü daha kısa ama pudramsı ürünler uzun süre dayanıyor.makyaj malzemeleri banyoda tutulmamalı nem çabuk bozuyor.ben açıkçası ürünlerin üzerinde yazan son kullanma tarihlerine pek inanmıyorum 2 yılda da değil bir farı göz kalemini bile bitiremiyorum.5-6 senelik rujlarım var hala hiç bir şey olmadı .maskaralar 6 aydan fazla kullanılmıyor ama.Kötü kokmaya başlıyınca atıyorum

nico

Well-known member
bu arada sheer minerals geldi mi? kaçırmak istemiyorum petticoat u .yakın zamanda MAC e gidemiycem ,haberi olan var mı ?

jbid

Well-known member
ben sali mac'teydim, mineralize display var ama sheer minerals yok, pudra fondoten vs vardi sadece. ben de heyecanla bekliyorum...

Marjolaine

Well-known member
Ben geçenlerde gördüm geldi sheer minerals, standı da pek şirin bir şeydi
greengrin.gif
petticoat, so ceylon vs vardı.. diğer mineral koleksiyonu (mineral line extension) da vardı, gold deposit vs., duo mineral farlar, mineral allıklar gelmişti..

Marjolaine

Well-known member
kalmıştır bence.. çekici gelmedi bana msf, çok parlak, çok ışıltılı sanki yaza daha uygun olur gibi düşündüm.. tabii ışıltı sevenler için kaçırılmaması gereken bir allık
smiles.gif

nico

Well-known member
bugün taksim MACde little darlings pigment seti ne zaman gelicek diye sordum.Bu sene gelmiyecek dediler
WTF2.gif

pumpkincraze

Well-known member
Sheer Minerals ve yilbasi koleksiyonlarindan neler aldiniz bayanlar?

Ben bu aralar pek MAC'e ugramiyorum, kartimin limiti doldugu icin :-( En son Metal Urge'den 2 tane Metal-X Creme e/s almistim, simdi Amerika'da Chill koleksiyonu da 18 Aralik'a cekilmis, Dame Edna ve Blonde-Brunette-Redhead'le birlestirip ocak basinda almayi planliyorum herseyi. Bakalim nasil butce yapacagiz.

Sizin almak icin bekledikleriniz neler? Daha bir de Hello Kitty var.

Latest posts