Marjolaine
Well-known member
gururla söylüyorum hiçbir şey
cremesheen ve red she said koleksiyonlarında rujlara yüklenince sheer minerals ve yılbaşı koleksiyonlarından kendime uygun bir şey bulamadım..
yeni çıkacaklardan/çıkanlardan monogram gereksiz pahalı, direk eledim zaten.
metal urge farları almayı düşünmüyorum, yine de görünce kararım değişebilir, şu anda kesin konuşmiyim
chill'den nerdeyse hiçbir şey beğenmedim, glosslardan icescape ve snowscene benim beğeneceğim renkler ama o renklerden de çok var elimde, chill'i de geçicem büyük ihtimalle.
dame edna'yı çok merak ediyorum, hatta sırf onu bekliyorum. glossların 3'ü de sevdiğim renkler, rujlar da güzel, 3'lü farı beğenmemiştim ama swatchta görünce beğendim, bilemiyorum. allıkları ise mat, kabına aldanıp alabilirim..
ve dee 2009 koleksiyonları çok güzel görünüyo, hepsini beğendim, listemi yaptım
özellikle cream team beni benden aldı
yeni çıkacaklardan/çıkanlardan monogram gereksiz pahalı, direk eledim zaten.
metal urge farları almayı düşünmüyorum, yine de görünce kararım değişebilir, şu anda kesin konuşmiyim
chill'den nerdeyse hiçbir şey beğenmedim, glosslardan icescape ve snowscene benim beğeneceğim renkler ama o renklerden de çok var elimde, chill'i de geçicem büyük ihtimalle.
dame edna'yı çok merak ediyorum, hatta sırf onu bekliyorum. glossların 3'ü de sevdiğim renkler, rujlar da güzel, 3'lü farı beğenmemiştim ama swatchta görünce beğendim, bilemiyorum. allıkları ise mat, kabına aldanıp alabilirim..
ve dee 2009 koleksiyonları çok güzel görünüyo, hepsini beğendim, listemi yaptım