MAC in Turkey

macbaby1

Member
nico ve jbid teşekkür ederim
winks.gif

ben genelde pembe, şeftali renklerden hoşlanıyorum ayrıca lipgloss tarzı lipstickleri seviyorum

Marjolaine

Well-known member
o zaman cremesheen koleksiyonu tam senlik macbaby1. ama bildiğim kadarıyla daha gelmedi o koleksiyon..

kızlar ben yarın gidiyorum partiye, ben erken gidicem, 3'te damlicam, 6'ya kadar ebvatacığımı beklicem, çok heyecanlıyım
th_DANCE.gif

macbaby1

Member
Quote:
Originally Posted by Marjolaine
o zaman cremesheen koleksiyonu tam senlik macbaby1. ama bildiğim kadarıyla daha gelmedi o koleksiyon..

kızlar ben yarın gidiyorum partiye, ben erken gidicem, 3'te damlicam, 6'ya kadar ebvatacığımı beklicem, çok heyecanlıyım
th_DANCE.gif

teşekkürler marjolaine

jbid

Well-known member
arkadaslar ben de mac'e ugrayacagim bugun, kirmizi karanfil takacam sacima ordan tanirsiniz
cutey.gif

nico

Well-known member
Quote:
Originally Posted by macbaby1
nico ve jbid teşekkür ederim
winks.gif

ben genelde pembe, şeftali renklerden hoşlanıyorum ayrıca lipgloss tarzı lipstickleri seviyorum

slimshine rujlarına bir bak derim o zaman onlar glossumsu (yeni bir kelime türettim
th_LMAO.gif
) meltdown rujuna bir bak bir de o slimshine değil ama

macbaby1

Member
Quote:
Originally Posted by nico
slimshine rujlarına bir bak derim o zaman onlar glossumsu (yeni bir kelime türettim
th_LMAO.gif
) meltdown rujuna bir bak bir de o slimshine değil ama

teşekkürler nico pigment ve fluidline hastasıyım ama mac ruj ve gloss fakiriyim
th_LMAO.gif
eğer beğenirsem sürekli alırım nedense barbie yani bana göre baby koleksiyonunda ki frost beni çok soğutmuştu macin rujlarından

Marjolaine

Well-known member
Quote:
Originally Posted by jbid
arkadaslar ben de mac'e ugrayacagim bugun, kirmizi karanfil takacam sacima ordan tanirsiniz
cutey.gif

karanfil yoktu saçında ama neyse
th_LMAO.gif

jbid

Well-known member
Quote:
Originally Posted by Marjolaine
karanfil yoktu saçında ama neyse
th_LMAO.gif

atladim buldum ama seni dimi ama
smiles.gif

kaca kadar kaldiniz kafaniz sismedi mi ya?
ben spare change, molasses pearlglide'lar, blonde's gold pigment ve peaches'la kapattim geceyi. kalbim petticoat istiyordu ama...
ya sen ne kadarlik hasar yarattin?

pumpkincraze

Well-known member
Quote:
Originally Posted by jbid
atladim buldum ama seni dimi ama
smiles.gif

kaca kadar kaldiniz kafaniz sismedi mi ya?
ben spare change, molasses pearlglide'lar, blonde's gold pigment ve peaches'la kapattim geceyi. kalbim petticoat istiyordu ama...
ya sen ne kadarlik hasar yarattin?

sheer minerals geldi mi?

Marjolaine

Well-known member
nico seni de gelir mi diye bekledik, hatta ebvatacımla gelecek miydi diye konuştuk, keşke gelseydin
smiles.gif

jbid canım ben 3te gittim mac'e, 7-7.30 gibi çıktım sanırım
smiles.gif
asıl hasarı ben değil shopaholic yaptı ztn mağazanın yarısını aldı hehe

ben yeşil makyaj yaptırmıştım, kullanılan ürünleri aldım sonra, greenstroke paint pot (üf çok güzel bir renk), bio green (pro ürün) ve sushi flower far, forever green kalem, lip conditioner, cleanse off oil, ungarodan pure rose ruj ile golden olive ve emerald green sample'ları aldım, yeşile doydum
th_LMAO.gif

yalnız partiden sonra kozmetiğe doydum, kışlık kıyafet alma moduna girdim
th_DANCE.gif

jbid

Well-known member
pumpkin sheer minerals gelmemis, ne zaman gelecegi de belli degil. red she said'den sonra, yeni yilda dediler ama o kalabalik ve gurultude bir yanlis anlama oldugunu umuyorum.
marjo ben de bio green'in hastasiyim. gerci 239'la bile 10 kere surmem gerekiyor ama muhtesem bir renk. sende de cok guzel durmustu.
shopaholic sen de hosgeldin! bize de alacak bir seyler biraktin umarim
smiles.gif

ebvata

Well-known member
Quote:
Originally Posted by nico
parti nasıldı geç kaldım kaçırdım ben
ssad.gif

parti güzeldi,ben sonradan gelenlerden olduğum için mağazayı kapatanlarda da oldum zaten,sana bakındım marjoma da sordum,jbid de ordaydı ama o harala gürelede tanışamadık
winks.gif

shopaholiccim hoşgeldin canım
th_welcomeemoticonsign.gif

nico

Well-known member
10 gibi gelebildim anca partide çoktan bitmişti
ssad.gif
yeni yıl partisi falanda yaparlar sonra umarım

igswonderworld

Well-known member
Kizlar gercekten partiyi kacirdigima inanamiyorum, ben sabah gidip oradakilere geleceginizi soyledim ama tabii kim ne yapti sonra bilemedigimden hani su saatte soyle olacak gibi kesin birsey soylemedim.. Nasildiiii?????? Ben gittigimde daha hazirliklara baslamamislardi (sabah 1030da ordaydim, wolf pearlglide aldim, ama asil amacim aksam icin kirmizi pigment ve glitter sample lari almakti - basardim daaaa!!!)

Bu arada bana yardim eden adam Rifat galiba adi, yaniliyor muyum? Bileniniz, seveniniz, sevmeyeniniz var mi?? Kafasi kel guler yuzlu genc bir adam, sizin fikrinizi almak isterim cunku taksime sik gidemedigimden bilemiyorum...

nico

Well-known member
^kumral minyon bir tip? kel değildi ama galiba o ya neyse .yani çokta ilgilenmiyor ama kılda değil .

*shopaholic*

Active member
Hoşbuldum arkadaşlar hepinize teşekkürlerrr
kisses.gif
Jbidcim Mac'te alacaklar bitmez tükenmez hala hepimize yetecek kadar makyaj malzemesi var orda
pompom.gif
Ayrıca Majocum her seferinde Mac'i toplasam da yine de bitmiyor alacaklarım yine de bitmiyoooooorrr
nope.gif
Nası iş anlamadım
th_LMAO.gif
mac_wishlist.gif

Igswonderworld Rıfat benim ilk Muacım diyebilirim sanırım Nico yanlış kişiyi tahmin etti bi yanlışlık olmasın o yüzden çok ilgili çok cici bir Muadır kesinlikle önerebilirim
winks.gif
Zaten sorarsan herkes Rıfat ve Tahsinden çok memnundur. Beyoğlu Mac'e gittiğinde kesinlikle bu 2 kişiyi sormalısın
th_wink3.gif