herkes Tahsin'den bahsediyor o kimdir merak ettim valla
Özgür'le ,Çağla'yı(adını yanlış hatırlamıyorsam) biliyorum ben Taksim MACden.
bugün Blooming allığını aldım forumda CoC sayfasında hep abartıyorlar sanıyordum ama cidden çok güzelmiş
tahsin ayni zamanda magaza muduru de galiba. dunya tatlisi. ama zeynep'imi degismem ben
nico, ben de igs'yle ayni seyi merak ediyorum. blooming cok acik duruyor, mumkun mudur bir iki hareketle belli olmasi? bir de blushbaby'ye benziyor mu, bilen var mi?
Originally Posted by jbid tahsin ayni zamanda magaza muduru de galiba. dunya tatlisi. ama zeynep'imi degismem ben
nico, ben de igs'yle ayni seyi merak ediyorum. blooming cok acik duruyor, mumkun mudur bir iki hareketle belli olmasi? bir de blushbaby'ye benziyor mu, bilen var mi?
blooming açık tenlerde daha belli olan bir renk,ama yoğun uygulanırsa
koyu tenlerde de gösteriyor kendini.Blushbaby varsa sende bu ona yakın,
fazla bir fark yok bana göre.
Originally Posted by igswonderworld nicocum senin ten ne renk - NC, NW ne ise koyulugu acikligi? cunku ben NC35 im ve blooming gozukmeyecek diye almamistim, nasil duruyor?
biraz komik gelebilir size ama ben hiç fondöten kullanmıyorum o yüzden tam emin değilim ama Akmerkezdeki MAC makyaj eğitiminde mua NC20 kapatıcı kullanmıştıı .
blooming belli oluyormu diye soranlara cevabım evet! yoğun kullanmama bile gerek yok az birşey yetiyor bir de mat bir pembe değil parlaklığı da var biraz, çok güzel Taksim'de bir kaç tane var hala ,bir deneyin bence
Originally Posted by Marjolaine hoşgeldin dream foruma, hangi mac'te çalışıyorsun? istanbulsa büyük ihtimalle içimizden birileriyle tanışıyorsundur
bi de hazır seni bulmuşken (hehe) 15 kasımda sadece sheer minerals ve cremesheen mi geliyor? holiday koleksiyonları daha yok mu ortalıkta
15 kasım'da line da olacak gibi kesin bir tarih veremem ama dediğin 2 koleksiyon girecek, holidey bu ay sonu gelir. Kids helping kids kartlarımız geldi bile