MAC in Turkey

nico

Well-known member
dream umarım burada dedikodusunu yaptığımız mualerden değilsindir
th_LMAO.gif
manish arora ne zaman satılmaya başlanıcak bir de o 6lı palet kaça biliyor musun ?

nico

Well-known member
ebvata MAC koleksiyonunu traincasede gördüm .fırçaların süper.şu fırçalarını koyduğun şeyi nerden ve kaça aldın?

ebvata

Well-known member
nico sağol canım,Taksim MAC den aldım 75-80 ytl falandı,muaların kullandıkları
fırça çantasından bu.

Bu arada benim bildiğim, manish TR ye gelmeyecekti
th_dunno.gif

jbid

Well-known member
store exclusive bir seydi sanirim, belli magazalarda satildi sadece. ne yazik ki bizde yok.

Marjolaine

Well-known member
Manish gelmiyor Türkiye'ye. Hem specktradaki sayfasında satılan ülkeler arasında Türkiye yok hem de MAC'te kesin gelmicek demişlerdi.. Ben de o koleksiyonun janjanlı kaplarına bayılmıştım, napalım artık Dame Edna'yı beklicem.. MAC'ten bir türlü koleksiyon ürünü renkli kapaklı bir ürün almak nasip olmadı yav.

nico

Well-known member
Quote:
Originally Posted by Marjolaine
Manish gelmiyor Türkiye'ye. Hem specktradaki sayfasında satılan ülkeler arasında Türkiye yok hem de MAC'te kesin gelmicek demişlerdi.. Ben de o koleksiyonun janjanlı kaplarına bayılmıştım, napalım artık Dame Edna'yı beklicem.. MAC'ten bir türlü koleksiyon ürünü renkli kapaklı bir ürün almak nasip olmadı yav.

cidden ya heatherette ın o rujları kaçırdım manishten alırım diyordum
ssad.gif
bu arada MACde mualerden birebir makyaj dersi alma imkanı mı varmış?

Marjolaine

Well-known member
evet var nico, ben berk'ten eğitim aldım geçenlerde.. taksim mac'te de rıfat ve tahsin eğitim veriyorlar sanırım. önceden isim yazdırmak gerekiyor, mua'ların zamanı olunca arayıp tarihi veriyorlar, ona göre gidiliyor.. özel istekle de saat belirleniyor olabilir taksim'de, ben eğitimi taksimde değil cadde mac'te almıştım. ebvatacım taksimde eğitim almıştı, o daha doğrusunu yazar tekrar.. bu arada birebir eğitim 90 dakika, fiyatı da 160 ytl ama bildiğiniz gibi eğitim sonunda 160 ytl'lik ürün alıyorsunuz, yani eğitim bedavaya gelmiş oluyor
smiles.gif
benim bitmeyen sorularım sayesinde eğitim 2saat 15dk'yı fln bulmuştu, çoooook eğlenceliydi. tavsiye ederim
smiles.gif

anguria

Well-known member
Kızlar aranızda farketmeyen varsa haber vereyim dedim, Nordie şu anda MAC fırça setlerini 35$dan satıyor şaka gibi. Adresi olanlar kaçırmasın. Ben siparişimi verdim bu gece ama üzerine eklemek isteyenler varsa haber verin bana.

ebvata

Well-known member
anguria,karşılaştık işte
th_DANCE.gif
Ben Adoring Carmine nin 3 fırça setini de
almak istiyorum,buraya geliş süresi ve fiyatı ne olur senden alsam?

nico,Taksim Mac de Tahsin'den de alabilirsin eğitim
thmbup.gif

anguria

Well-known member
Evet
specktra_rocks.gif

Ben dün gece 2 fırça seti aldım, bi de başka şeyler aldım 120$civarı tuttu, nordieye kargo ödemedim 100$ı geçtiğim için. Aslında aldığım setlerdeki fırçaların hepsinin büyük boyu vardı bende ama dayanamadım valla kırmızı sap olayı beni bitirdi
sigh.gif

Neyse, 3 takım 35.3 = 105$ Artı vergisi sanırım 7-8$ civarı tutar. Nordieye kargo ödemezsin 100$ı geçtiği için. Buraya geliş ise 14-21$ arası tutar tam kestiremiyorum şu an ağırlığını. 130-135$ civarı yapar toplam yani. Şu haliyle bile MACin normal ücreti 150$ı tutmuyor hihi
cutey.gif

Acaba yaptıkları yanlışın ne zaman farkına varıcaklar bilmiyorum. Millet deli gibi set alıyor şu anda.

jbid

Well-known member
kizlar,
rave, miss fortune ve bankroll pearlglide liner ariyorum. bulanlarin insaniyet namina
th_LMAO.gif
benim icin ayirtmasi ve bana haber vermesi mumkun mudur acaba?
cunku
mac_addict.gif