MAC in the Netherlands?

MissHolland

Well-known member
Ja die eye brow cake is zo fijn! Ik denk dat ik hierna nooit meer iets anders wil proberen. Gewoon perfect is die cake. Werkt zo makkelijk!

Heb net met mijn ouders een weekendje Terschelling geboekt (ben er net geweest haha) dus ik moet opzoek naar iets. Of ik neem mijn oude kwasten weer mee dat kan ook.. Voordeel is wel dat we in de auto gaan en ik de kwasten niet persee in een toilettas in de koffer hoef te proppen. Die past altijd net dicht bij mij haha.

Kwam Heaux eigenlijk nog opnieuw uit? Ik las in een chatbericht een keer van wel en via een MUA die ook zei van wel en nu op Beautyscene staat van niet. Weet een van jullie het? Vind het ook stom dat ze op de .com site nog aangevult zijn 2x en bij ons niet. Wil hem zo graag maar ben bang dat ik hem uit mijn hoofd moet zetten.
 

Corally

Well-known member
Ja die eye brow cake is zo fijn! Ik denk dat ik hierna nooit meer iets anders wil proberen. Gewoon perfect is die cake. Werkt zo makkelijk!  Heb net met mijn ouders een weekendje Terschelling geboekt (ben er net geweest haha) dus ik moet opzoek naar iets. Of ik neem mijn oude kwasten weer mee dat kan ook.. Voordeel is wel dat we in de auto gaan en ik de kwasten niet persee in een toilettas in de koffer hoef te proppen. Die past altijd net dicht bij mij haha.  Kwam Heaux eigenlijk nog opnieuw uit? Ik las in een chatbericht een keer van wel en via een MUA die ook zei van wel en nu op Beautyscene staat van niet. Weet een van jullie het? Vind het ook stom dat ze op de .com site nog aangevult zijn 2x en bij ons niet. Wil hem zo graag maar ben bang dat ik hem uit mijn hoofd moet zetten.
Oeh ik ben nu wel heel benieuwd! Op makeupalley zijn er ook erg lovend over. Ik ben blij met m'n Inglot 249 maar mocht Illamasqua een leuke kortingactie hebben dan ga ik 'm zeker bestellen. :D Ik zou je oude kwasten meenemen, maar heb je niet nog een toilettas waar je ze in kan doen? En nee, van de lipsticks komt alleen RRW weer uit. :nope:
 

Gatton

Well-known member
Aanradertje: Matt-erial Girl van Catrice, nieuw! Ik had hem gisteren op, ik vond hem heel leuk vampy. Hier een slechte avondfoto:



http://www.beautyscene.nl/p/149227/...olour_matt-erial_girl_lipstick_-_dupe_of_niet



Ga vandaag maar even geld achterlaten bij mijn huisgenoot, ze komen weer langs voor het geld met het pakketje, maar ik kan niet 28 euro pinnen. Haha. Ze hadden gewoon het pakketje bij het postkantoor moeten laten liggen, had ik daar gewoon kunnen pinnen... Gedoe
 

Corally

Well-known member
Aanradertje: Matt-erial Girl van Catrice, nieuw! Ik had hem gisteren op, ik vond hem heel leuk vampy. Hier een slechte avondfoto:   http://www.beautyscene.nl/p/149227/...olour_matt-erial_girl_lipstick_-_dupe_of_niet Ga vandaag maar even geld achterlaten bij mijn huisgenoot, ze komen weer langs voor het geld met het pakketje, maar ik kan niet 28 euro pinnen. Haha. Ze hadden gewoon het pakketje bij het postkantoor moeten laten liggen, had ik daar gewoon kunnen pinnen... Gedoe
Staat je mooi! :) Ik had maar een keer moeten dokken en toen moest ik het pakje gewoon bij het postkantoor halen en geld overmaken op internet. Veel makkelijker. :p
 

MissHolland

Well-known member
Gatton, hij staat je leuk! Ik heb hem ook gekocht door de revieuw op beautyscene. Ik dacht zo'n goedkope van Catrice is natuurlijk heel fijn om aan een donkerdere heftigere kleur te wennen. Ik heb meestal niets op mijn lippen. Deze is echt best heftig voor mij! Maar hij staat best leuk als ik mijn haar er even bij weg denk. Maar ga het toch weer in een andere kleur verven.

Balen zeg dat Heaux toch niet uit komt. Dan weten de MUA's dus ook niet altijd alles gezien dat wel gezegd was in een chat bericht.

De postbode was ook vanmorgen geweest. Er lag een briefje in de bus dat ik de eerst volgende werkdag mijn pakket in de stad op kan komen halen en dat er voor getekend moet worden. Echt heel appart! Ik heb de kwasten gekocht maar daar heb ik nog nooit voor hoeven tekenen. En Illamasqua maar daar heb ik ook nog nooit voor hoeven tekenen. Kan me ook niet herinneren dat er nog iets anders onder weg is. Dus het is een verassing maandag...
 

MissHolland

Well-known member
Ben er ondertussen achter dat Illamasqua bij het post kantoor op mij ligt te wachten. Royal mail deed het even niet. En wat ook appart is is dat ik mijn Hakuhodo pakket kan volgen. Heb een track and trace gekregen dit keer. Maar heb voor de goedkoopste verzend methode gekozen. Dus denk dat het een foutje is van hun. Wel lekker handig :)
 

Gatton

Well-known member
Mijn postbezorger is mijn pakketje niet weer komen brengen. Heb maar even naar het postkantoor gebeld, hij ligt daar en ik kan betalen. Maar even geklaagd bij de PostNL twitter, of ze die nieuwe jongen bijlessen kunnen geven in de juiste vakjes op "pakket gemist" papiertjes aankruisen. Zo moeilijk is dat toch niet... Niet eens aangegeven dat ik moet betalen. Ook niet even doorgegeven dat ik hem zelf moet ophalen, hij hoorde hem opnieuw te leveren op donderdag!
 

MissHolland

Well-known member
Tsjonge lekker is dat :s ik moet hem ook ophalen. Hier is het pakketje ook maar een keer aangeboden. Ik woon niet in een stad dus mag even 14km rijden voor een pakketje.
 

Corally

Well-known member
Wat een gedoe zeg! Ik hoef trouwens maar een paar minuten te lopen als ik een pakje moet ophalen, zooo fijn.
 

MissHolland

Well-known member
Vandaag was een feestje! Mijn moeder had het Illamasqua pakket al op gehaald en Hakuhodo lag voor me klaar! De eyebrow cake in Thunder staat nu het mooist bij mijn haar dus daar ben ik erg blij mee. Ook de wenkbrauw gel mee besteld en die is ook goedgekeurd. Meestal heb je met een gel dat die heel hard word maar deze blijft zacht. Hij houd je wenkbrauwen mooi in model maar als je per ongeluk met je vinger tegen je wenkbrauw aan komt dan kan hij wel weer in de war gaan. Je voelt en ziet hem niet zitten. De Hakuhodo kwasten valt natuurlijk niets op aan te merken. Die zijn zoooo lekker zacht! Ik zal morgen een foto maken. De blush brush die ik gekocht had voor poeder is denk ik iets te luchtig/fluffy voor mij. Ik hou altijd van een beetje dekking. Als hij voor mij niet goed genoeg voor poeder is dan is hij iig fijn voor bronzer of blush. Voor bronzer gebruik ik nu de 187 voor maar daar heb ik altijd een beetje een haat liefde relatie mee :p de wenkbrauw kwast is perfect! En de pointed highligher kwast lijkt me ook erg fijn. Alleen heb ik die met zwart haar en ik dacht dat ik de witte gekocht had. Dus dat was een beetje raar. Ik weet nog wel dat ik beide in mijn mandje had en ik snel ging bestellen. Heb ik waarschijnlijk doordat ik snel moest de verkeerde uit het mandje gegooid :s baal er wel een klein beetje van.
 

Gatton

Well-known member
Leuk dat je blij bent met je nieuwe aanwinsten! Ik ben ook helemaal verliefd op mijn 12 pan, gisteren voor het eerst gebruikt. <3 Vanwege mijn hooded eyes viel het niet op, maar wanneer ik naar beneden keek hadden mijn collega's iets van ooooooooooh, mooi! :D

Heeft iemand een aanrader voor een bruine kleur voor de wenkbrauw die mooi is bij rood haar? Ik ga binnenkort mijn haar een rood verven (denk Christina Hendricks), maar wil denk ik geen rode wenkbrauwen er bij. Gaat te moeilijk worden een matching shade bij het rode te vinden denk ik, dus ik wil voor bruin gaan. Heb ik ook eens opvallende wenkbrauwen. :D
 

MissHolland

Well-known member
Gatton, Illamasqua heeft een wenkbrauw kleur voor rood haar. Het is de eyebrow cake in Stark. Wel gedurfd dat je je haar rood gaat verven. Vind rood wel een hele mooie kleur. Leuk dat je zo wijs bent met je 12 pan. Heb je ook fotos van die look? Gaan jullie nog wat kopen van de MAC collecties die er aan komen?
 

Corally

Well-known member
Wat heb je weer mooie kwasten erbij Miss! Hoe heet de wenkbrauwkwast, denk dat ik die ook wel wil. :p Ik ga alleen Feed The Senses l/s kopen van Indulge en heel misschien 1 lipstick van Retro Matte. Verder sla ik alles over want ik wil nog een Inglot palette en kleding kopen en misschien kan ik wat van mijn ''mac vaste assortiment lijstje'' schrappen. Sowieso wil ik niet teveel uitgeven de komende tijd want ik wil zoveel mogelijk overhouden voor Divine Night. :D
 

MissHolland

Well-known member
Jaaa ben er zo blij mee :) De wenkbrauw kwast is de B163BkSL. Het haar is van een water badger? Ik weet eerlijk gezegt niet wat voor dier het is. Maar als ik een afbeelding zoek lijkt het op een stinkdier? Hij is er ook te krijgen met alleen paardenhaar of paardenhaar met synthetisch haar. Hij is zo fijn in gebruik! Echt een aanrader. Zal hem morgen ook eens met een oogschaduw uit proberen. Heb hem alleen nog maar met de eyebrow cake uit geprobeerd. De haartjes zijn een stuk korter dan de 263 van MAC die ik eerst altijd gebruikte. Je kunt daardoor makkelijker je wenkbrauwen invullen omdat hij niet zo flexibel is. De haartjes zijn stug (wel licht flexibel) en prikkerig maar niet op een vervelende manier. Het voelt wel fijn aan eigenlijk, net een massage. En het voelt net of ik mijn wenkbrauwen kam als ik het kwastje er over heen ga. Kan de kleur er ook goed mee opbouwen. Ben er mega tevreden over. Voor mij is deze kwast perfect! Haha ik moet ook nog nieuwe kleren erbij. Sowieso wil ik nog een nieuwe jas en een slobber trui voor in huis (zo'n lekkere warme) en nog iets netjes. Ik denk dat ik die nude uit de retro matte wil. Welke heb jij op het oog? Had eigenlijk verwacht dat Riri ook wel weer leuk zou worden maar die verpakking lijkt op plastic en vind er niets spannends aan. Wel twijfel ik of ik RiriWoo zal kopen. Alkeen was Heaux zoveel mooier *zucht* Maar heb nog geen 1 rode lipstick.
 

Pinkdollface

Well-known member
Had eigenlijk verwacht dat Riri ook wel weer leuk zou worden maar die verpakking lijkt op plastic en vind er niets spannends aan. Wel twijfel ik of ik RiriWoo zal kopen. Alkeen was Heaux zoveel mooier *zucht* Maar heb nog geen 1 rode lipstick.
Klinkt alsof de B163 lijkt op de Mac 208, die gebruik ik zelf voor mijn wenkbrauwen en ben ik heel blij mee! Ik zat zelf te denken aan de J163 als ik over zou gaan op een Hakuhodo. Ik denk dat de J163 hetzelfde formaat heeft als de B163, maar met andere haren.

Ik moet ook nog nieuwe kleren en dan vooral broeken. Gelukkig heeft Esprit voor cardhouders 15% korting op broeken en heb ik ook nog genoeg punten gespaard en een tegoedbon van €7,50:D

RiRi Woo is wel heel erg mooi, maar je kan ook altijd nog Ruby Woo kopen als RRW te lastig is te krijgen. Ik vind dat iedereen rood wel kan hebben, maar als je er zelf echt niet van houdt dan heeft het natuurlijk geen zin er een te kopen, want dan ga je hem toch niet dragen denk ik. Ik baal ook van de verpakking, maar ook de kleuren doen me niet zoveel als ik dacht. TTT l/s en l/l staan nog op mijn lijst en een 2e BU van RRW.
 

Corally

Well-known member
Ik gebruik er nu een van Sigma en ik vind hem wel heel fijn maar ik wil nog een schuine kwast erbij zodat ik 1 van de 2 kan gebruiken voor gelliner op de waterlijn. Zoeva heeft er ook een die er fijn uitziet, de 318, ik denk dat ik voor die ga omdat ik ook een boel andere Zoeva kwasten wil hebben. Ik heb m'n kledingkast vorige week opgeruimd en ik heb 2 vuilniszakken met kleding eruit gehaald met (bijna) ongedragen kleding/nietpassende kleding om te doneren. Dus ik ben ergens wel blij dat ik niet zoveel mac 'moet' kopen zodat ik m'n kast weer een beetje kan vullen haha. Als ik er een neem dan wordt het denk ik Dangerous als die niet teveel op Scarlet Ibis en Sail La Vie lijkt, anders sla ik wss heel Retro Matte over.
 

MissHolland

Well-known member
Rode lipstick vind ik ontzettend mooi! Maar ik ben altijd zo bang dat hij bij mij zo erg op valt of dat ik er heel bleek mee word. Ik ben namelijk echt wit bleek zeg maar (zoals een vampier haha) Sommige mensen zijn mooi wit maar dat ben ik niet als je begrijpt wat ik bedoel. Maar met bronzer en blush (ben nog steeds ontzettend blij met mijn 2 bronzers van de Temperature Rising collectie) kan ik wel wat kleur in mijn gezicht maken zodat het al anders lijkt. En kan ook altijd self tan gebruiken van st.tropez als dat mooier staat. En dat ik bang ben dat het zo erg op valt zal komen omdat ik eigenlijk nooit lipstick draag. Kan best zo zijn dat iemand anders het heel normaal zou vinden staan bij mij. Vind Mysterious Red ook erg mooi van Nars. Jammer dat Nars zo moeilijk te krijgen is zonder CC. Asos heeft ook Nars maar deze niet. Die heeft sowieso maar 3 matte kleuren. Sex Machine leek me ook wel mooi voor erbij.

De blush kwast van Haku bevalt ook erg goed. Gebruik hem nu voor bronzer maar ook wel voor poeder. Dan hou ik mijn vinger tegen de haren aan zodat ik wat meer poeder kan pakken. Voor blush vind ik hem eigenlijk veel te groot. Als ik mijn winter garderobe klaar heb en ik hou wat geld over komt er nog wel een echte poeder kwast. Maar ben bang dat dat pas volgend jaar word. Ik moet ook nog een nieuwe jas en rijbroek voor bij de paarden en eigenlijk een nieuwe cap (en mooie outdoor laarzen staan ook al lang op mijn wishlist) Heb de highlighter kwast ook al voor blush gebruikt, gaat ook prima! En voor highlighter is hij gewoon perfect.

De 208 is iets langer dan die van Haku:



Denk dat die met paarden haar of combi van paardenhaar en synthetisch beter is voor minder gepigmenteerde wenkbrauw poeders. Dan pakt die van mij minder op. Voor mij is dit juist een voordeel want de eyebrow cakes van Illamasqua zijn zeer gepigmenteerd.

Dangerous is ook een mooie kleur! En goed van je dat je je kleding kast hebt opgeruimt. Moet ik ook nodig doen maar kijk er altijd zo tegen op hehe.
 

Pinkdollface

Well-known member
Denk dat die met paarden haar of combi van paardenhaar en synthetisch beter is voor minder gepigmenteerde wenkbrauw poeders. Dan pakt die van mij minder op. Voor mij is dit juist een voordeel want de eyebrow cakes van Illamasqua zijn zeer gepigmenteerd.
Dangerous is ook een mooie kleur! En goed van je dat je je kleding kast hebt opgeruimt. Moet ik ook nodig doen maar kijk er altijd zo tegen op hehe.
Als je vrijwel nooit lipstick draagt, kan je beter geen dekkende rode lipstick kopen in het begin. Mijn eerste Mac lipstick was Russian Red en in het begin droeg ik hem dus bijna nooit, omdat ik helemaal niet gewend was aan zulke felle kleuren. Je kan dan beter beginnen met een lustre of cremesheen om te wennen aan een kleurtje op je lippen en een dekkende lipstick zou je binnenshuis kunnen dragen en regelmatig in de spiegel kijken en dan kan je daar ook langzaam aan wennen. Je kan Nars trouwens bestellen bij kissandmakeupny.com en daar kan je met paypal betalen.

Heb je toevallig brush guards? Die kunnen ervoor zorgen dat het 'hoofd' van de blushkwast wat smaller wordt en dan heeft hij een betere maat voor blush.
Fijn dat de wenkbrauwkwast zo goed bevalt, hij ziet er erg mooi uit.
 

MACerette

Well-known member
Lady Bug van MAC is een goede transparante rode. Ik heb de mijne een tijdje geleden verkocht. Voor mijn begrippen te subtiel. Ik ben full power gewend. Wel uitermate geschikt om eraan te wennen ;)
 
Top