MAC in the Netherlands?

Pinkdollface

Well-known member
Geen huisgenoten aanwezig vandaag? :p En ik kan gewoon bij alle smilies.
Klote selectvracht...een huisgenoot heeft het in de gaten gehouden voor me, maar bij de track & trace van selectvracht staat er nog steeds dat het pakje is ontvangen op het lokaal depot en vandaag wordt aangeboden. Uhmm wanneer vandaag dan wel het is al kwart over 5?! De status is nog niet eens veranderd naar bezorger is onderweg *zucht* zal wel weer eens morgen worden en dat terwijl ik gisterochtend al besteld heb en ze tegenwoordig bestellingen geplaatst voor 6 uur 's avonds de volgende dag bezorgen.

Ik kan nog steeds niet bij alle smilies:( Misschien ligt het aan mijn nieuwe laptop ofzo.
 

Corally

Well-known member
Geen huisgenoten aanwezig vandaag? :p En ik kan gewoon bij alle smilies.
Klote selectvracht...een huisgenoot heeft het in de gaten gehouden voor me, maar bij de track & trace van selectvracht staat er nog steeds dat het pakje is ontvangen op het lokaal depot en vandaag wordt aangeboden. Uhmm wanneer vandaag dan wel het is al kwart over 5?! De status is nog niet eens veranderd naar bezorger is onderweg *zucht* zal wel weer eens morgen worden en dat terwijl ik gisterochtend al besteld heb en ze tegenwoordig bestellingen geplaatst voor 6 uur 's avonds de volgende dag bezorgen. Ik kan nog steeds niet bij alle smilies:( Misschien ligt het aan mijn nieuwe laptop ofzo.
Is het veranderd naar 18.00? Wist ik niet eens. :p Wel irritant zeg! Maar Selektvracht bezorgt tot 21.00 dus het kan best zijn dat je 'm vanavond krijgt. Wat heb je eigenlijk besteld? :)
 

Pinkdollface

Well-known member
Wel irritant zeg! Maar Selektvracht bezorgt tot 21.00 dus het kan best zijn dat je 'm vanavond krijgt. Wat heb je eigenlijk besteld?
smiles.gif
Ja dat is veranderd, daar kwam ik vorige week ofzo ook pas achter, wel heel fijn als het tenminste zou werken:p

Ok dat wist ik dan weer niet. Hopen dan maar dat ze nog komen.
Ik heb Eat, Love, Deep Cravings, Sex & The Oyster en 2x Just A Bite besteld. Ik wilde Feed The Senses misschien ook, maar ik heb er nu het geld niet voor. Ik baal daarom ook een beetje dat Retro Matte al online staat. Van Indulge mist de Mac site trouwens een aantal oogschaduws en een blush en een groot deel komt binnenkort pas. Ach ik heb genoeg plezier op dit moment met mijn nieuwe laptop! Die oude was echt zo nodig aan vervanging toe, dus een nieuwe hebben die helemaal perfect functioneert is echt heerlijk. Ik heb nu ook een touchscreen en kan dus lekker nutteloze spelletjes doen
lol.gif
 

Corally

Well-known member
Ja dat is veranderd, daar kwam ik vorige week ofzo ook pas achter, wel heel fijn als het tenminste zou werken:p Ok dat wist ik dan weer niet. Hopen dan maar dat ze nog komen. Ik heb Eat, Love, Deep Cravings, Sex & The Oyster en 2x Just A Bite besteld. Ik wilde Feed The Senses misschien ook, maar ik heb er nu het geld niet voor. Ik baal daarom ook een beetje dat Retro Matte al online staat. Van Indulge mist de Mac site trouwens een aantal oogschaduws en een blush en een groot deel komt binnenkort pas. Ach ik heb genoeg plezier op dit moment met mijn nieuwe laptop! Die oude was echt zo nodig aan vervanging toe, dus een nieuwe hebben die helemaal perfect functioneert is echt heerlijk. Ik heb nu ook een touchscreen en kan dus lekker nutteloze spelletjes doen:lol:
Haha ja idd. :p Ik heb zelf nog nooit zo laat een pakje ontvangen van Selektvracht maar op hun site staat dat ze tot 21.00 bezorgen dusja.. Haha toch maar wel JAB gekocht? :D Wat voor een laptop heb je nu? Ik heb ook echt een nieuwe laptop nodig maar het komt er maar niet van door alle leuke make-upjes die ik *moet* kopen.:meh:
 

Pinkdollface

Well-known member
Ik heb zelf nog nooit zo laat een pakje ontvangen van Selektvracht maar op hun site staat dat ze tot 21.00 bezorgen dusja.. Haha toch maar wel JAB gekocht?
greengrin.gif
Wat voor een laptop heb je nu? Ik heb ook echt een nieuwe laptop nodig maar het komt er maar niet van door alle leuke make-upjes die ik *moet* kopen.
noworry.gif
Nu zijn er ineens 3 updates: bezorger is met pakje onderweg, geadresseerde was niet thuis en pakje wordt op eerstvolgende dag opnieuw aangeboden:(
Misschien heeft mijn huisgenoot de bel niet gehoord of de postbode is geweest in het kwartier ofzo dat er niemand oplette, maar waarom was die update dat hij onderweg was er pas zo laat echt stom.
Ja toch maar wel ik hou teveel van rode lipstick! Ik heb nu een Acer Aspire V5. Bij Redcoon hadden ze die nu in de aanbieding http://www.redcoon.nl/B467946-Acer-Aspire-V5-571PG-53338G1TMass_Laptops. Nu zijn er op verschillende sites back to school aanbiedingen, dus het is wel een ideale tijd om er een te kopen.
 

Corally

Well-known member
Nu zijn er ineens 3 updates: bezorger is met pakje onderweg, geadresseerde was niet thuis en pakje wordt op eerstvolgende dag opnieuw aangeboden:( Misschien heeft mijn huisgenoot de bel niet gehoord of de postbode is geweest in het kwartier ofzo dat er niemand oplette, maar waarom was die update dat hij onderweg was er pas zo laat echt stom. Ja toch maar wel ik hou teveel van rode lipstick! Ik heb nu een Acer Aspire V5. Bij Redcoon hadden ze die nu in de aanbieding http://www.redcoon.nl/B467946-Acer-Aspire-V5-571PG-53338G1TMass_Laptops. Nu zijn er op verschillende sites back to school aanbiedingen, dus het is wel een ideale tijd om er een te kopen.
Hm balen. :( Rode lipstick staat je ook heel goed. :D En de laptop ziet er mooi uit! Ik heb niet genoeg geld om een nieuwe te kopen, ik zou dan maanden moeten sparen en niks kopen en dat kan ik echt niet. :lol: M'n laptop doet het op zich nog wel redelijk voor een laptop die al vier jaar oud is en jaren meegesleept wordt naar school. Maar hij is gewoon zo sloom en loopt best vaak vast en daar erger ik me echt aan. :p
 

Pinkdollface

Well-known member
Hm balen.
ssad.gif
Rode lipstick staat je ook heel goed.
greengrin.gif
En de laptop ziet er mooi uit! Ik heb niet genoeg geld om een nieuwe te kopen, ik zou dan maanden moeten sparen en niks kopen en dat kan ik echt niet.
lol.gif
M'n laptop doet het op zich nog wel redelijk voor een laptop die al vier jaar oud is en jaren meegesleept wordt naar school. Maar hij is gewoon zo sloom en loopt best vaak vast en daar erger ik me echt aan. :p
Hihi dankje toch zou het denk ik wel goed zijn als ik eens een rode lipstick zou overslaan:p
Ik kan ook echt niet niets kopen. Ik had gelukkig wat kunnen regelen met mijn ouders. Mijn laptop was al 5 jaar oud en na 1 jaar deed de accu het al niet meer goed en ik heb sinds toen dus eigenlijk altijd een stopcontact nodig gehad. Hij was ook erg sloom geworden en had gewoon hele vreemde kuren. Hij liep vaak vast tijdens het opstarten bijvoorbeeld. Ik snap goed dat je je aan dat slome kan ergeren. Die van mij kon er dus lang over doen op te starten en mijn nieuwe heeft maar 15 seconden ofzo nodig echt wow.
 

Corally

Well-known member
Hihi dankje toch zou het denk ik wel goed zijn als ik eens een rode lipstick zou overslaan:p Ik kan ook echt niet niets kopen. Ik had gelukkig wat kunnen regelen met mijn ouders. Mijn laptop was al 5 jaar oud en na 1 jaar deed de accu het al niet meer goed en ik heb sinds toen dus eigenlijk altijd een stopcontact nodig gehad. Hij was ook erg sloom geworden en had gewoon hele vreemde kuren. Hij liep vaak vast tijdens het opstarten bijvoorbeeld. Ik snap goed dat je je aan dat slome kan ergeren. Die van mij kon er dus lang over doen op te starten en mijn nieuwe heeft maar 15 seconden ofzo nodig echt wow.
Volgens mij kan je geen rode lipstick overslaan! :p Opstarten duurt idd zoooo lang, voordat ik hem kan gebruiken zonder dat hij gelijk vastloopt ben ik al zo'n 10 min. verder. :lol: Een tijdje sloot hij ook niet meer af, dan bleef hij hangen bij de updates. En laatst sloot hij telkens af als ik een film of serie ging kijken die alleen met VLC afgespeeld kan worden. Bleek dus dat ik een virus had dat m'n virusscanner niet automatisch kon detecteren, ik moest m'n virusscanner dus van te voren instellen dat hij vanaf het opstarten (dus nog voor het inlogscherm) zou scannen en toen had ik het virus gevonden (vreemd genoeg was VLC niet geïnfecteerd..). Maar daar ben ik ook weer vanaf gelukkig. Maar hij had eerst nog veel meer kuren hoor, bijv. dat als ik 'm opstartte alleen de blue screen of death kreeg. Ik heb ook al zo'n drie keer alles moeten verwijderen en windows opnieuw moeten installeren omdat hij niks meer deed. En ik ben véél bestanden kwijtgeraakt. Maar goed, hij doet het nu weer redelijk. :lol: Edit: en mijn horizontale balk bij de smilies is nu ook weg! Ligt niet aan jou dus. :p
 

MissHolland

Well-known member
Voor wie geïnteresseerd is in de Retro Matte collectie, ze staat nu online op de MAC website. Redelijk vroeg dus. Antonio Lopez en Indulge staan er ook bij. Heb Feed The Senses, Runway Hit, en Fixed On Drama besteld :pompom: Voor All Fired Up en Flat Out Fabulous kan ik hopelijk B2M'en in Londen volgende week. Veel haulplezier allemaal! :)
Dat is snel!! Ik heb Runway Hit gekocht. Geen idee of hij me zal staan. Hoop het! En nog RiriWoo volgende maand en dan de rest van het jaar moet ik me even inhouden. Zal later verder bij lezen. Letters griemelen wat op mijn telefoon.
 

Corally

Well-known member
Voor wie geïnteresseerd is in de Retro Matte collectie, ze staat nu online op de MAC website. Redelijk vroeg dus. Antonio Lopez en Indulge staan er ook bij. Heb Feed The Senses, Runway Hit, en Fixed On Drama besteld :pompom: Voor All Fired Up en Flat Out Fabulous kan ik hopelijk B2M'en in Londen volgende week. Veel haulplezier allemaal! :)
Dat is snel!! Ik heb Runway Hit gekocht. Geen idee of hij me zal staan. Hoop het! En nog RiriWoo volgende maand en dan de rest van het jaar moet ik me even inhouden. Zal later verder bij lezen. Letters griemelen wat op mijn telefoon.
Oeh leuk. :D Ik kan echt niet wachten tot Divine Night uitkomt! Die verpakking alleen is al om te kwijlen en mineralize is m'n zwakte + de sets zien er tot nu goed uit terwijl ik normaal niets met de sets heb. Ik zit telkens te stuiteren als ik aan die collectie denk haha. :fluffy: Ik denk/hoop dat het de beste collectie van dit jaar wordt. :)
 

MissHolland

Well-known member
Gatton, oh spannend zeg hoop dat het bronze palette dan nog in de winkel ligt! Pinkdollface, Just a Bite lijkt me echt vet mooi! Ik twijfelde nog of ik die zou nemen of Riri! Ga tochmaar voor de laatste omdat daar al zoveel positieve reviews over zijn. Die andere matte lipsticks zijn ook mooi. Gelukkig zijn die geen LE kan ik nog wat swatches afwachten. Als we dan nog een workshop gaan doen kan ik daar mooi een van bij nemen.
 

Corally

Well-known member
Oh shoot, Divine Night komt ook nog uit.. Naja dan maar mijn belofte verbreken als ik ECHT iets moois zie haha
Haha :p Ik ga zelfs (soort van) sparen voor die collectie. :lol: En ik moet echt een keer alle make-up die apart ligt om te verkopen online gooien. Maar het is zoveel werk T_T De vorige keer was ik echt een week bezig en nu heb ik een hele kast vol dus ik ben dan weken bezig.. Ik stel het telkens uit haha.
 

MissHolland

Well-known member
Die komt volgende maand al uit toch? Ja lijkt me idd veel werk. Je moet vast ook foto's erbij maken. Ben je wel even zoet mee! Zelfs ik stel het opruimen op en ik heb maar 1 la haha. Wel en diepe en helemaal vol gepropt.
 

Corally

Well-known member
Die komt volgende maand al uit toch? Ja lijkt me idd veel werk. Je moet vast ook foto's erbij maken. Ben je wel even zoet mee! Zelfs ik stel het opruimen op en ik heb maar 1 la haha. Wel en diepe en helemaal vol gepropt.
In Amerika wel ja, maar als het goed is eind oktober pas dus ik denk dat het in NL begin november wordt. En Glamour Daze kwam ook begin november in NL uit. In een oude kast van m'n zus bewaar ik al mijn ''tijd om te verkopen'' make-up, parfum, nagellak etc. en dat is ondertussen al zo'n 8 schoenendozen vol *shame*. En idd ik moet foto's maken en lijstjes maken met de conditie en prijs etc. Teveel werk gewoon lol. Ik snap ook echt niet dat ik zoveel make-up heb kunnen in een paar jaar tijd. Gelukkig ben ik nu veel strenger voor mezelf.
700
Ik heb zelf twee keer die linkerkast voor m'n make-up en daar past echt wel veel in en ik weiger er nog een bij te kopen. Ik heb hier allemaal bakjes inzitten dus het is lekker overzichtelijk maar mét die bakjes kan ik wel een stuk minder kwijt dan zonder. Het ergste is nog wel dat de hoeveelheid make-up die ik wil verkopen volgens mij meer is dan dan wat er nu in mijn kastjes zit. :eek:hboy:
 

Pinkdollface

Well-known member
Die komt volgende maand al uit toch? Ja lijkt me idd veel werk. Je moet vast ook foto's erbij maken. Ben je wel even zoet mee! Zelfs ik stel het opruimen op en ik heb maar 1 la haha. Wel en diepe en helemaal vol gepropt.
Bedoel je Divine Nights? De kerstcollectie komt meestal pas in november.
 

Corally

Well-known member
Ik denk het ook:p Dat is balen dat je er zoveel problemen mee hebt gehad. Wel een handige truck om te weten van je virusscanner nog voor het opstarten te laten scannen. Als die van mij nog eens raar doet ga ik dat ook maar proberen. Bij mij was het geluid met de VLC player uiteindelijk niet meer zo goed. Bepaalde tonen gingen heel brommend klinken ofzo.  Bij mij heeft hij ook weleens heel veel dingen eraf gegooit na een virusscan. Dan verdwenen er ineens allerlei iconen van mijn bureaublad. Misschien is die horizontale balk weg doordat ze dat gedeelte van speckra aan het updaten zijn.
Die komt volgende maand al uit toch? Ja lijkt me idd veel werk. Je moet vast ook foto's erbij maken. Ben je wel even zoet mee! Zelfs ik stel het opruimen op en ik heb maar 1 la haha. Wel en diepe en helemaal vol gepropt.
Bedoel je Divine Nights? De kerstcollectie komt meestal pas in november.
Ja ik wist niet eens dat dat bestond. Lang leve het internet. Ben blij dat het een virus was want het kon ook zijn dat mijn accu was opgebrand *even afkloppen*. Ik vind VLC echt geweldig haha. Ja ik hoop dat 'ie terugkomt want ik ken al die smilies niet uit m'n hoofd. :p Ik denk idd ook begin november. Duurt me veel te lang. Ik wil dat 'ie nu uitkomt. :haha: Ach, heb ik misschien nog tijd om make-up te verkopen zodat ik meer geld heb voor DN. :p
 

Pinkdollface

Well-known member
Ik denk idd ook begin november. Duurt me veel te lang. Ik wil dat 'ie nu uitkomt.
girlhaha.gif
Ach, heb ik misschien nog tijd om make-up te verkopen zodat ik meer geld heb voor DN.
tong.gif
Ja inderdaad google heeft me al zo vaak geholpen! Maar als je accu is opgebrand dan kan je nog steeds alleen met het stopcontact werken. Ik heb mijn accu nu niet eens in mijn laptop. Ik probeer hem voortaan alleen op te laden als de laptop uitstaat en ook alleen als hij helemaal leeg is. Hopelijk gaat hij zo langer mee. Met windows 8 heb ik ineens geen VLC meer nodig. Er zit nu een of ander standaard video programma in en die werkt tot nu toe prima, maar ik was ook altijd blij met VLC.
Bij mij werken de codes voor de smilies niet, dus ik hoop ook dat de balk terugkomt.

Ik ben blij dat het nog even duurt, zodat ik nog kan sparen. Ik ben bang dat ik heel veel van de colour story wil. De sets doen me gelukkig nooit veel.
 

Corally

Well-known member
Ja inderdaad google heeft me al zo vaak geholpen! Maar als je accu is opgebrand dan kan je nog steeds alleen met het stopcontact werken. Ik heb mijn accu nu niet eens in mijn laptop. Ik probeer hem voortaan alleen op te laden als de laptop uitstaat en ook alleen als hij helemaal leeg is. Hopelijk gaat hij zo langer mee. Met windows 8 heb ik ineens geen VLC meer nodig. Er zit nu een of ander standaard video programma in en die werkt tot nu toe prima, maar ik was ook altijd blij met VLC. Bij mij werken de codes voor de smilies niet, dus ik hoop ook dat de balk terugkomt. Ik ben blij dat het nog even duurt, zodat ik nog kan sparen. Ik ben bang dat ik heel veel van de colour story wil. De sets doen me gelukkig nooit veel.
Hm, ik heb 'm sinds begin dit jaar eigenlijk altijd in het stopcontact zitten. Morgen maar even op de accu proberen. :p Voor WMP had ik codecs gedownload maar zelfs dan speelt die niet alles af dus VLC = :bigheart: Ik mis de blije knik smiley nu al xD Ik wil denk ik alleen een lippie set (voornamelijk voor het tasje :lol:) maar idd wss veel van de color story! En idd gelukkig nog aardig wat tijd om te sparen maar ik ben zo ongeduldig haha. :haha:
 

Corally

Well-known member
Yay mijn Feed The Senses ziet er weer normaal uit! :haha: Echt leuk trouwens. M'n zus heeft niks met make-up (alleen mascara en oogpotlood voor werk en verjaardagen etc.) en nu wilt ze opeens "goede make-up" zodat ze zich mooi kan opmaken voor werk en speciale gelegenheden. En ze wilt dat ik mee ga naar MAC en zo om haar te helpen omdat ze er niets vanaf weet. :p Ze wilt blush, lipstick en een oogschaduwpalletje en wss nog meer dingen. Leuk! :D
 
Top