MAC in Turkey

anguria

Well-known member
Ya kızlar msjlarınızı cevapladım ama buraya da yazayım. Malesef Ebvatanın siparişini verdim ben. Kalemleriniz suya düştü
ssad.gif
Bundan sonra sipariş verirken mutlaka yazıcam buraya bişey isterseniz eklerim her zaman sorun değil benim için.
Ben 1-2 tane ürün alacağımın koleksiyonlarda genelde CP olayına giriyorum kargo fazla olmasın diye. Ama fazla şey alıcaksam Amerikadaki adrese yolluyorum. Benim bundan sonra ciddi ciddi sapıtacağım koleksiyon Blonde Brunette...! Malum MSFler
msf_addict.gif

He bir de ben dün burdan bi kıza CP olayına girdim. Msj atarsanız size de gönderir, palet falan istemiştim dazzleglass ıvız zıvır. Adı dangerous bilmem ne sale sayfasında görünüyodur zaten.

nico

Well-known member
Quote:
Originally Posted by dream
15 kasım'da line da olacak gibi kesin bir tarih veremem ama dediğin 2 koleksiyon girecek, holidey bu ay sonu gelir. Kids helping kids kartlarımız geldi bile
smiles.gif

Holiday'in ambalajları yıkılıyor öyle böyle değil
smiles.gif

bu holiday koleksiyonuna bağlı olan diğer koleksiyonlar little darlings falan daha mı geç gelicek aynı tarihte mi ?

nico

Well-known member
Miss Fortune ı zamanında varken almadım şimdi kafamı duvarlara vuruyorum
th_wallbash.gif
Bankroll ise var bende
greengrin.gif

nico

Well-known member
Miss Fortune ı zamanında varken almadım şimdi kafamı duvarlara vuruyorum
th_wallbash.gif
Bankroll ise var bende
greengrin.gif

ebvata

Well-known member
Quote:
Originally Posted by *shopaholic*
Teşekkürler Ebvatacım yaa ben bu siteyi daha önce keşfetmemişimm meğerr çok mutlu oldum şimdi
th_DANCE.gif
kissy.gif

Rica ederim tatlım,ne demek ya
friends.gif
winkiss.gif

jbid

Well-known member
ben de bbr ve hk bekliyorum heyecanla.
yilbasi ilgimi cekmiyor. ama anguria'cim, subatta cantana atlayacagim!!!
smiles.gif

dream

Active member
Quote:
Originally Posted by nico
dream umarım burada dedikodusunu yaptığımız mualerden değilsindir
th_LMAO.gif
manish arora ne zaman satılmaya başlanıcak bir de o 6lı palet kaça biliyor musun ?

Şu anda bize bir bilgi verilmedi zamanı ile ilgili..

6 lı palet yok 4 lü ve 15 li var
4 lü olanın palet fiyatı 12 ytl refilleri ise 25 ytl
normalde 33 ytl iken farların fiyatı palet olunca 25 e geliyor

dream

Active member
Quote:
Originally Posted by nico
bu holiday koleksiyonuna bağlı olan diğer koleksiyonlar little darlings falan daha mı geç gelicek aynı tarihte mi ?

İnanın tarih vermek çok zor elimize henüz ulaşmış değil ürünler, geldiği zaman size haber veririm.

Dame Edna yı bekleyin muhteşemmm bir koleksiyon çok eğlenceli ambalajları ve renkleri

dream

Active member
Yazdıklarınızı okumak çok keyifli, bu kadar mac fan ı bir arada görmek ve fikirlerini bilmek bizlere kendimizi geliştirme imkanı sunuyor
smiles.gif

Mağazalarda bazen bu kadar fikir edinme vaktimiz ve şansımız olmuyor, ya da dile getirilmiyor sizler tarafından..
Siz yine yaşadığınız olumlu olumsuz ne varsa yazın, ,inanın değerlendiriyoruz aramızda
smiles.gif

Marjolaine

Well-known member
dream, biz de mac mua'larını forumlarda görmekten çok memnun oluyoruz, sizlerin yorumlarınız ve katılımınız da çok yararlı olucaktır bize
smiles.gif

dame edna'nın kapları çok şirin, sanırım onun kaplarını görüp de beğenmeyen olmadı şu ana kadar
smiles.gif
dame edna da huysuz virjin'in alman verisyonuymuş galiba, diğer forumda konuşmuştuk..

bence türkiye mac'in en büyük sorunu koleksiyonların 1-2 ay geç gelmesi (tabii gelirse, cremesheen yalan oldu mesela). Abd satış fiyatının 2 katından fazla fiyata satılmasını geçtim, geç gelmesi gerçekten en büyük problem bence. Zamanında gelse fiyatını dert etmem kesinlikle ama hem geç geliyor hem de pahalı
thmbdn.gif

Mağazalardaki ilgiden ve mua'lardan ben şahsen memnunum, seviyorum ortamını. başka bir kozmetik ürününü denemektense samimi bir ortamda mac ürünlerini denemeyi tercih ederim. özellikle bire bir eğitimden çok memnun kaldım, daha sık yapılabilir, tekrar gitmeyi düşünüyorum ben
thmbup.gif

nico

Well-known member
Marjolaine nasıl yani cremesheen de mi gelmiyor?
nope.gif
Ravishing rujuma kavuşamıycak mıyım
cry.gif

Dream çok merak ettiğim bir şey var Türkiye'de ki MAC çalışanlarının hepsi makyöz değil mi? bazıları cidden hiç bir şey bilmiyor çünkü Amber Lights diye bir farın olmadığını bile iddaa eden oldu yani .Bilmiyorum onu bilmeyen nasıl orada işe girebilmiş .İşe alma yurtdışında olduğu gibi mi işliyor demo falan v.s ?
Bir de dolar çok arttığı için fiyatlarda yükseliş olcak mı?

jbid

Well-known member
fiyatlar zaten zaten yukselmis yukselecegi kadar, aman derim.
cremesheen eninde sonunda gelecek, perm cunku.
ravishing icin uykularin kacmasin, promo'daki gibi degil. bende turuncuya cok yakin ama tam degil, cunku dudaklarim koyu. ama biraz acik renk dudakta direkt turuncu durur.
fanfare'i tavsiye ederim ama. dokusu da daha guzel ravishing'ten.

Marjolaine

Well-known member
nico'cum gelmicek gibi bir izlenim olmuş, gelicek Türkiye'ye hatta jbid'in dediği gibi permanent olacak o ruj serisi. Koleksiyonların Türkiye'ye geç gelmesiyle ilgili örnek vermek istedim... Demek istediğim zaten pahalı, bir de üstüne geç gelmesin.. bu koleksiyonu da uzun zamandır bekliyorum ve her seferinde 1-2 hafta içinde gelecek deniyo
smiles.gif
artık o kadar çok bekledim ki heyecanımı kaybettim gelse de bi şey beğenemicem heh :p

igswonderworld

Well-known member
ya kizlar daha bakmadim bakmadan soyluyorum o yuzden daha once konusulduysa kusura bakmayin:

eger websitesinde pearlglide lar hala duruyorsa ben siparisinizi vereyim, christmas icin verecem yakin zamanda, amerikadaki arkadasim hazirda bekliyor temmuzdan beri ne aldiysam onda duruyor hepsini yollayacak bana bir anda - starflashler bile onda hala
smiles.gif
- sizinkiler de oyle gelebilir ne dersiniz??

bu arada dreamcim niconun 6'li palet dedigi sanirim manish arora nin far paletiydi.. yok o degilse ben atlamis olayim, e affedin
smiles.gif

bi de allik paleti var 6li acaba o olabilir miii??

kirmizi fircalari istiyorum artiiiiiiik!!!

nico

Well-known member
^evet manish aroranın 6lı paletini kastetmiştim ama koleksiyon buraya gelmediği için artık fiyatının bir anlamı kalmadı

nico

Well-known member
Quote:
Originally Posted by igswonderworld
ya kizlar daha bakmadim bakmadan soyluyorum o yuzden daha once konusulduysa kusura bakmayin:

eger websitesinde pearlglide lar hala duruyorsa ben siparisinizi vereyim, christmas icin verecem yakin zamanda, amerikadaki arkadasim hazirda bekliyor temmuzdan beri ne aldiysam onda duruyor hepsini yollayacak bana bir anda - starflashler bile onda hala
smiles.gif
- sizinkiler de oyle gelebilir ne dersiniz??

valla ağzından bal damlıyor
greengrin.gif
evet pearlglideların wolf hariç hepsi duruyor sitede .rave e kavuşabilsem süper olurdu
th_DANCE.gif

pumpkincraze

Well-known member
Ismarladigim Red, She Said ve Passions of Red urunleri dun elime ulasti. Paletler hakikaten harika, gecen senekiler ne kadar plastik gorunumluyse bu senekiler o kadar agir ve pahali duruyor.

Smokey Eyes paleti gecen seneki Royal Assets Smokey Eyes ve ondan onceki seneki Formal Black Smokey Eyes paletlerinin bir karisimi gibi, bu palet sayesinde sanirim 5. Satin Taupe farima sahip oldum. Warm Eyes'da da nihayet Woodwinked yok, renkler cok orjinal degil ama bence bir palet icinde bulunmasi pratik renkler.

Mineralize e/s trio'lar fena degil. Ortadaki renkler, renk degil sim, inanilmaz dokulme oluyor surmeye calisirken, ozellikle gumus renkli olanlarda. Diger iki renkler oldukca guzel, pigmentation ve texture acisindan basarili. Daha onceki renkler yeniden kullanilmis ama koleksiyon yapiyorum bu mineralize farlari derseniz hepsi de alinabilir, ben oyle yaptim.

Stark Naked ve Enough Said beauty powder blush'lar cok guzel, Enough Said belki koyu renk tonlari icin biraz kat kat surmeyi gerektirebilir ama bundan onceki beauty powder blush'lari aldiysaniz bunlari kacirmayin. Daha yumusak ve blendable buldum ben bunlari, ozellikle de gecen seferki Feeling ya da Secret Blush'la karsilastirildiginda.

Bir de Sheer Minerals'daki Mineralize Sheen Powder'lar ulasmisti elime bir sure once. Guzel ama gereksiz oldugunu dusunuyorum, oldukca da kucuk bir kap icindeler. Beauty Powder Loose'larla karsilastirildiginda baya kucuk kaliyor ama gramajindan emin degilim. Bu tur cok loose highlight powder'iniz varsa gecilebilir bence.

Son soz olarak, herkes Petticoat'u bekliyor ama bence So Ceylon kacirilmamasi gereken bir urun. Bende her ikisinin de ilk versiyonlari var ama degistiklerini sanmiyorum. Petticoat mu So Ceylon mu derseniz ben So Ceylon derim. Oldukca acik tenli biri olacak (NC/NW15/N1) So Ceylon korkulacak bir koyulukta ya da turunculukta degil.

gocce

Member
Pigmentler 50, farlar 33ytl mi??
shockt.gif

Demek ki Turkiye MAC ten anca window shopping yapabilirim
th_crazy.gif

Selam herkese bu arada,
Specktra yi bayadir takip ediyorum da, Turkiye bolumu oldugunu hic dusunmemistim niyeyse, sitede arama yapinca cikti bu bolum. Birkac hafta sonra Turkiyeye kesin donus yapiyorum, ve MAC i bu fiyatlardan dolayi kiniyorum! Koleksiyonlar da gec geliyomus zaten...
ssad.gif

dream

Active member
Quote:
Originally Posted by Marjolaine
dream, biz de mac mua'larını forumlarda görmekten çok memnun oluyoruz, sizlerin yorumlarınız ve katılımınız da çok yararlı olucaktır bize
smiles.gif

dame edna'nın kapları çok şirin, sanırım onun kaplarını görüp de beğenmeyen olmadı şu ana kadar
smiles.gif
dame edna da huysuz virjin'in alman verisyonuymuş galiba, diğer forumda konuşmuştuk..

bence türkiye mac'in en büyük sorunu koleksiyonların 1-2 ay geç gelmesi (tabii gelirse, cremesheen yalan oldu mesela). Abd satış fiyatının 2 katından fazla fiyata satılmasını geçtim, geç gelmesi gerçekten en büyük problem bence. Zamanında gelse fiyatını dert etmem kesinlikle ama hem geç geliyor hem de pahalı
thmbdn.gif

Mağazalardaki ilgiden ve mua'lardan ben şahsen memnunum, seviyorum ortamını. başka bir kozmetik ürününü denemektense samimi bir ortamda mac ürünlerini denemeyi tercih ederim. özellikle bire bir eğitimden çok memnun kaldım, daha sık yapılabilir, tekrar gitmeyi düşünüyorum ben
thmbup.gif

Cremesheen bugün satışa girdi, fiyatlara gelince ... her marka bildiğiniz gibi yerinde daha uygundur örneğin mavi jeans de usa da çok pahalı gibi..
Bir de ulaşım ve devlete verilen vergiler var inanın firma da çok isterdi USA da ki fiyatlardan satabilmeyi ve sizleri memnun etmeyi. Bunun için lütfen marka'ya sitem etmeden önce açıkladıklarımı düşünün...
thmbup.gif